Appartementen ZlataHvar Stari Grad - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement 3+1 heeft een keuken met een eetkamer en een woonkamer, een tweepersoonskamer en een eenpersoonskamer, en een badkamer met toilet. Het appartement is comfortabel voor drie personen en heeft de mogelijkheid voor een extra bed in de eetkamer voor 1 persoon. Appartement 2 heeft een keuken, eetkamer, slaapkamer en badkamer. Het appartement is comfortabel voor twee personen en heeft de mogelijkheid voor een extra bed in de eetkamer voor een klein kind.Het appartementencomplex ligt in een rustig deel van de stad, op slechts 5 minuten lopen van het strand, 10 minuten lopen naar de stad. Appartementen Zlata, de stad Stari Grad op het eiland Hvar, zijn de juiste plek voor uw vakantie. Geniet van de zee, de zon en de goed uitgeruste appartementen en breng een onvergetelijke vakantie door op Hvar, een van de mooiste eilanden ter wereld.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Een verblijf van minder dan 3 dagen verhoogt de prijs met 30%.Betaling voor gereserveerde data bij aankomst in het appartement. Aankomst in het appartement na 14.00 uur, echter in overleg met de gasten en eerder. Vertrek vanaf het appartement om 10.00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 800 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 800 m
  • Apotheek: 800 m
  • Bank: 10 km
  • Postkantoor: 900 m
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 900 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Zlata
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
BEOGRAD/VOŽDOVAC,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A3+1, Juli 2023
Aangenaam en aangenaam verblijf

Zlata en Tadija zijn warme, vriendelijke en welwillende gastheren. Het appartement is comfortabel, schoon en licht met een ruim terras. De keuken is volledig uitgerust en u kunt ook gebruikmaken van een wasmachine. Het ligt op 2 minuten van het strand en op 10 minuten van het centrum van Stari Grad. Alle aanbevelingen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt voor de reactie

Wij danken u hartelijk voor deze mooie woorden. We zijn erg blij dat uw indruk precies zo is. Dolblij als we gasten als Brankica en Šaša ontvangen, evenals de originele Đorđe en Min, Mooie, te welopgevoede en tevreden kinderen. En daarom een dikke groet, vooral aan ĐORĐU en MII, en bedankt voor de mooie geschreven woorden.

Zlata Brizić Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben Zlata, sinds 1999 woon ik in mijn appartementen. Met jarenlange ervaring heb ik toegang tot elke gast op de best mogelijke manier. In de eerste plaats heb ik de netheid, zuiverheid en menselijke relatie met de gasten.

De advertentie Appartementen Zlata heeft 22249 keer bekeken sinds 08.08.2018.