Appartementen JukićSveti Filip i Jakov - De regio van Zadar

prijs vanaf € 48 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartments Jukić ligt in de kustplaats Sv Filip i Jakov, niet ver van Zadar en Biograd, en biedt volledig uitgeruste appartementen met airconditioning en een gemeenschappelijke tuin met barbecuefaciliteiten. Het ligt op 7-8 minuten lopen van de zee en 2-3 minuten van de winkel. Er is gratis draadloos internet beschikbaar in het hele gebouw. Er is gratis parkeergelegenheid binnen de faciliteit. Een welkomstdrankje is bij de prijs inbegrepen en in het centrum van de stad is het mogelijk om verschillende excursies te organiseren, zoals excursies naar de nationale parken van Krka, Kornati, Paklenica, het Ormitology Reserve en het natuurpark Vrana Lake, enz. Er zijn verschillende restaurants en pizzeria's in de stad die internationale gerechten serveren, maar ook maaltijden op bestelling. Het is ook mogelijk om scooters, fietsen, boten, sandolins, kano's etc. te huren. Een deel van onze producten en autochtone Dalmatische gerechten kunnen wij naar uw wensen aanbieden en bereiden.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inchecken 16:00 - 18:00 Uitchecken 07:00 - 09:00 Minimumleeftijd om in te checken is 20 Huisdieren nee Huisdieren zijn niet toegestaan. Betaling bij aankomst, vooruitbetaling wordt gedaan op de rekening bij het reserveren van het appartement, alle details en vragen per e-mail. Feesten zijn niet toegestaan Huisorde en rust Mirozov vanaf 23-06 Gasten worden verzocht ons te informeren over het tijdstip van aankomst. Betaling bij aankomst, vooruitbetaling wordt gedaan op de rekening bij het reserveren van het appartement, alle details en vragen per e-mail. Schoonmaakkosten per verblijf 100 euro Borg bij aankomst 200 euro contant.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 300 m
  • Postkantoor: 500 m
  • Busstation: 200 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
De koninklijke stad Biograd ligt op slechts 3 km van ons en biedt een handvol interessante inhoud, zowel historische bezienswaardigheden als aantrekkelijke attracties. De oude stad Zadar, die op zichzelf al een verhaal is, ligt op 25 km afstand, en het kleine stadje Nin ligt op 35 km afstand, enz...
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Jukić
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Božidar Jukić Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Beste vrienden, Als u voor accommodatie in mijn accommodatie-eenheden kiest, zal het mij een eer en genoegen zijn, en ik ben er zeker van dat u zich nog lang en met veel plezier zult herinneren aan uw zomervakantie in Filipjakovo. Proost!!

De advertentie Appartementen Jukić heeft 51026 keer bekeken sinds 07.03.2017.