Appartement LavandaSveti Petar - De regio van Zadar

prijs vanaf € 15 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Sveti Petar en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Appartement Lavanda voor 4 personen (2 2) bevindt zich op de 1e verdieping en heeft een oppervlakte van 33 m2 balkon 4 m2 met een prachtig uitzicht op de zee en de omgeving. Het appartement heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) en een grote kast, een badkamer met douche en toilet en een keuken met eethoek en een gedeelte met tv, waar een slaapbank staat voor nog twee personen van 140x190. Beide kamers komen uit op een terras in de schaduw van een grote kersenboom. Het appartement is in 2013 ingericht en van alle gemakken voorzien. Het heeft een prachtig uitzicht over de zee en de olijfgaarden. De keuken bevat een gedeelte voor het bereiden van voedsel (elektrisch fornuis, kleine koelkast met vriezer en alle benodigdheden om te koken), eettafel voor 4-5 personen. Het appartement is voorzien van airconditioning. Het huis bevat 3 afzonderlijke eenheden met aparte ingangen. Er is geen drukte op het dichtstbijzijnde strand en je vindt altijd wel een plekje voor een ligstoel of een handdoek. Onze parasol staat tot uw beschikking als u die nodig heeft.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het boeken van het appartement wordt een voorschot van 30% van het totale bedrag betaald. De rest van het bedrag (70%) wordt betaald bij overname van het appartement. Ophalen van het appartement is mogelijk tussen 15:00 en 16:00 uur 's middags, maar eerder mogelijk, op afspraak met de gastheren. Het verlaten van het appartement is gepland tussen 10.00 en 11.00 uur. Appartementprijzen staan in de prijslijst en worden uitgedrukt in euro per dag.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Na vooruitbetaling kan de reservering 30 dagen voor de eerste dag van de reservering worden geannuleerd. Dan betalen wij het voorschotbedrag terug.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 800 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 5 km
  • Apotheek: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Postkantoor: 5 km
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 10 km
  • Treinstation: 17 km
  • Vliegveld: 17 km
  • Haven: 3 km
  • Nationaal Park: 200 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Mogelijkheid om de barbecue in de tuin te gebruiken. Het appartement beschikt over airconditioning en wifi-verbinding. Het strand ligt vlakbij het appartement, op slechts 1 minuut lopen. Er zijn verschillende soorten stranden langs de kust: beton, kiezel en zand. Iedereen kan een onderdeel vinden dat hij leuk vindt. Langs het strand loopt een promenade van ongeveer 4 km lang. Een andere kortere hondenwandeling is vlakbij. Nabij het appartement (300 m) is er een restaurant, café, bakker, fruitkiosk en kranten. Markt (winkel) ligt op 1000 m afstand van het appartement of ongeveer 10 minuten lopen. De prijs is inclusief alle belastingen, parkeren, gebruik van alle apparaten in het appartement, handdoeken, beddengoed, bestek en voedselbereiding en producten voor persoonlijke hygiëne.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Lavanda
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Zagreb,
Erg goed (4/5) Verbleven in A2+2, September 2018
charmant

Een paar voetstappen van het strand, in het charmante appartement op de vloer, met uitzicht op de zee, in de schaduw van grote kersen, hebben we een paar onvergetelijke dagen doorgebracht. De gastheer en buren waren erg aardig.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
rijeka,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juni 2016
Wij adviseren

Het appartement is gelegen in een rustige omgeving ideaal voor de vakantie, en toch dicht bij de grotere centra als je wilt entertainment. Het heeft een mooi terras met uitzicht op de zee. Een ander groot voordeel is dat het is echt dicht bij het strand op slechts een minuut afstand. Ik hoop dat we terug zullen komen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Maja Pleše Aanbieder vanaf 2012
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Sloveens,
De advertentie Appartement Lavanda heeft 49521 keer bekeken sinds 17.06.2014.