Appartement InnMurter Betina - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Murter Betina en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Het appartement is gelegen nabij het centrum (100 meter afstand) en het strand (200 meter afstand) Parkeren is mogelijk nabij het gebouw op ca. 150 m afstand. Het appartement is verdeeld over twee verdiepingen, gelegen op de tweede verdieping en de zolder van een oud stenen familiehuis. De entree verdieping van het appartement bestaat uit een woonkamer met een keuken en een badkamer, en is verbonden met de zolder door een interne trap. Capaciteit 3+1, dat wil zeggen een kamer op de zolder uitgerust met een groot tweepersoonsbed van 180x200 cm en een bed voor één persoon van 90x200 cm. In de woonkamer is de driezitsbank uitklapbaar tot een comfortabel bed van 160x200 waar 2 personen gebruik van kunnen maken. De keuken is volledig uitgerust, evenals de woonkamer en badkamer (extra uitrusting: magnetron, waterkoker, TV+Netflix, wifi, minilijn, haardroger, zeep, shampoo), alle openingen zijn voorzien van horren. Elke kamer is individueel Luchtverfrissend. Het appartement heeft een terras van 12 m2, voorzien van een zonnescherm en zitmeubilair.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Check-in 15-22 Check-out 7-10 Reservering van accommodatie wordt gedaan door vooruitbetaling van 30% van de totale prijs, en de resterende 70% wordt aan het begin van het verblijf in rekening gebracht. Airconditioning, internet, parkeren en gebruik van twee fietsen voor volwassenen zijn bij de prijs inbegrepen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 80 m
  • Apotheek: 100 m
  • Postkantoor: 100 m
  • Haven: 50 m
Soort strand
kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Inn
Lada Bosna Vukicevic Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik woon met mijn gezin en werk als architect in Split. Ik regelde een oud stenen familiehuis in Betina in een appartement.

De advertentie Appartement Inn heeft 40337 keer bekeken sinds 29.06.2018.