Appartementen DomitrovićPirovac - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 80 per nacht
Beschrijving van de woning

Pas gerenoveerd familiehuis met 4 volledig ingerichte luxe appartementen, in een rustig deel van Pirovac. Alle meubels en alle apparaten zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan het hoge niveau en om het de gasten zo comfortabel mogelijk te maken en zich thuis te voelen. Afstand tot het centrum en het strand is ongeveer 5 minuten lopen, naar de eerste winkel ongeveer 1 minuut lopen. In de omgeving zijn NP Krka, Vodice, Vrana Lake, Sibenik.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het voorschot wordt betaald ter hoogte van de prijs van 2 nachten. Aankomst / vertrektijd is 10u / 16u, maar als het appartement de dag ervoor / erna niet verhuurd is, kunnen we een andere aankomst- / vertrekdatum afspreken.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 40 m
  • Restaurant: 200 m
  • Apotheek: 200 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Haven: 200 m
  • Nationaal Park: 30 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Gasten hebben de beschikking over twee M-fietsen en twee L-fietsen, ofwel voor meerdaagse verhuur (tegen betaling) of voor eenmalig gebruik (gratis). Elk appartement heeft een beveiligde parkeerplaats voor het huis. Elk appartement is uitgerust met de nodige badkamer- en keukenfaciliteiten (vloeibare zeep, douchegel, luchtverfrisser, toiletpapier, vaatwastabletten, spons- en handafwasmiddel, olijfolie, kruiden).
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Domitrović
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Kępno,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2021
Ik raad aan!

Goed uitgerust appartement. Grote koelkast, vaatwasser, oven en magnetron + alles wat je nodig hebt in de keuken Comfortabele bedden, schoon en netjes. De gastheren behulpzaam en erg aardig. Geweldig kontakt! Rustige omgeving en heerlijke vijgen binnen handbereik. Welkomstverrassing voor gasten. Een ideaal vertrekpunt voor uitstapjes naar Zadar, Trogir en Vodice of voor uitstapjes naar Kornati, Krka en anderen. Ik raad het prachtige eiland Murter aan met het prachtige strand van Riva Podvrške, op 25 minuten rijden met de auto. Ik raad het ten sterkste aan!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Petra Kulić Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn man, zijn familie en ik hebben nieuwe luxe appartementen geregeld om de gasten te bieden wat we graag willen begroeten als we ergens naartoe reizen. Mijn man en ik zijn hardlopers, we zijn actief in trailrunning (in de natuur en in de heuvels), dus we reizen vaak en bevinden ons in de rol van gast. Communicatief, we houden ervan om te socialiseren en nieuwe mensen te ontmoeten.

De advertentie Appartementen Domitrović heeft 31143 keer bekeken sinds 30.07.2019.