Appartementen IrenaPirovac - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 80 per nacht
Beschrijving van de woning

Luxe ingerichte appartementen aan het hoofdstrand van Lolić, in een rustige omgeving, hebben allemaal het Like home-certificaat. Elk appartement beslaat een verdieping van het huis en heeft een eigen ingang. Het appartement bestaat uit een inkomhal voor koffers, een grote woonkamer met keuken, een slaapkamer, een kleine hal en een badkamer. De woonkamer leidt naar een grote loggia met uitzicht op de zee en romantische zonsondergangen. Op de loggia staat een teakhouten tafel en stoelen. In de woonkamer staat een hoekbank die indien nodig kan worden omgebouwd tot twee bedden. Er is een grote LCD/IPTV. De keuken heeft servies voor 6 personen, vaatwasser, oven, 3/1 gas, grote koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, eettafel voor 6 personen. De ruimte is voorzien van airconditioning en verwarming. De inbouwkast in de gang is voorzien van een kluisje. De badkamer heeft een douchecabine, radiator, haardroger. De slaapkamer heeft een bed van 160x200 en 90x200 met anatomische matrassen en uitgang naar een kleine loggia E. Beddengoed en handdoeken voor de badkamer zijn aanwezig. Er zijn bordspellen, naald en draad, bescherming tegen muggen, strandstoelen, grill, douche op de binnenplaats

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling geschiedt in euro's op de rekening of contant. Reserveringen worden gemaakt met een aanbetaling van 30% van de totale prijs van de nacht. Inchecken kan na 14.00 uur en uitchecken vóór 9.00 uur. Laat het appartement netjes achter en ga er zorgvuldig mee om. Voor de eindschoonmaak geldt een toeslag van € 50,00, te betalen bij aankomst. De borg voor eventuele schade bedraagt € 200,00 en wordt na inspectie van het appartement gerestitueerd.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De terugbetaling van het voorschot is alleen mogelijk in geval van “overmacht”: - in geval van een pandemie of soortgelijke onvoorspelbare omstandigheden kan het voorschot worden overgedragen naar een andere overeengekomen periode
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 200 m
  • Bank: 200 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 200 m
  • Treinstation: 20 km
  • Vliegveld: 50 km
  • Haven: 200 m
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Casino: 10 km
  • Nationaal Park: 20 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
In de tuin kunt u gebruik maken van een douche met warm water, strandstoelen, grill, kwaliteitsfietsen. Parkeerplaats voor 1 voertuig per appartement. Wij hebben een fietsenstalling, waarmee u de wijde omgeving kunt verkennen, er zijn talloze fietspaden. In de omgeving is er de mogelijkheid tot het huren van een boot, waterfietsen etc., georganiseerde uitstapjes naar Kornati, u kunt grotere steden bezoeken, naar het Krka National Park of het Vrana Lake Nature Park (vogelreservaat, u kunt ook vissen ). Op de bodem van de Pirovačka-baai kun je geneeskrachtige modder (peloïden) gebruiken. We hebben rackets voor tennis, ballen, badminton, . U zult zich thuis, comfortabel en ontspannen voelen. De appartementen hebben een Safe stay in Croatia-sticker
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Irena
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 12 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Nazarje,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juni 2020
Prachtig appartement en locatie

Mijn familie en ik hebben onze vakantie al twee keer in deze faciliteit doorgebracht. Het appartement is erg mooi, schoon, comfortabel en onderhouden. De keuken heeft alle benodigde apparatuur om maaltijden te bereiden. Vanaf het balkon is er een prachtig uitzicht over de zee. De omgeving is rustig, dus we raden het aan voor gezinnen en iedereen die een rustige vakantie wil. Mevrouw Andreja, ze stond altijd voor ons klaar, ze wist ons te adviseren als we iets nodig hadden. Ze verrukte ook de kinderen met pannenkoeken. We hielden vooral van de omheinde tuin, vanwaar het slechts een paar stappen is naar een zeer goed onderhouden strand. Op het erf genoten de kinderen van de schaduw en speelden onbezorgd, terwijl de ouders onbezorgd op de ligstoelen lagen, die de gasten ook mee naar het strand kunnen nemen. Wij raden aan!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Heel erg bedankt voor de leuke reacties

We zijn blij dat u een prettige vakantie heeft gehad, u bent altijd onze lieve en goede gasten en we hopen u volgend jaar weer te zien. Heel erg bedankt voor de leuke opmerkingen en aanbevelingen.

Lug Poznanovečki,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juni 2019
lof

We verbleven aan het einde van 6 van dit jaar in een mooi appartement met een balkon. Het appartement was uitgerust met alles wat we nodig hadden, en meer. Ons strand was recht tegenover het appartement, wat natuurlijk geweldig was gezien het feit dat we een baby van 14 maanden hadden. Meer schoon en uitstekende temperaturen. Mevrouw Irena was erg aardig en vriendelijk. Al met al zijn we blij met de service en de locatie zelf.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Lieve en goede gasten

Ik ben blij dat je aardig was en dat je je goed voelde. Het is goed voor baby's. Je bent onze lieve en goede gasten geweest, dus ik hoop dat de gebeurtenissen weer samenkomen. Dank je wel.

SEVNICA,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2018
Vakantie 2018

Appartement op een superlocatie - vlak bij de zee, het strand ligt op ca 50 m afstand, in het appartement heeft u alles nodig (we hebben eerder gevraagd of hebben bepaalde dingen en wij hebben ze voorzien)

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Goede gasten

Ik ben blij dat je het leuk vond, ons strand is echt geweldig, vanaf de tuin die je direct op het strand had, kan iedereen een deel vinden dat hij leuk en leuk vindt. Ik hoop dat we het evenement opnieuw zullen zien.

Toon alle beoordelingen
Irena Meić-Sidić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben al met pensioen en ik hou van om te gaan met de gasten. Ik ben open, eerlijk, liefde mensen, ik ben erg actief en waardevol. Ik hou van kinderen in het bijzonder. Graag gaan met haar man in de visserij, in het gebied van het lezen van kruiden, lezen en droger vijgen en tomaten, doe conserven, ga naar de olijvenoogst. Ik ben dol op een kajak dus ik bezoek Pirovac Bay peddelen. Ik ben dol op koken, en houdt zich bezig wilde planten, schelpen en iets anders kan bieden. Ik rijd een auto, een frisse duik te nemen. Toerisme deal twee jaar geleden dat ons nieuwe huis. Omgaan met hen heel goed, want ik wilde dat onze gasten zich beter dan thuis, dus ik besteed aandacht aan elk sitnicu.Volim up fotografie, terwijl ik in de computer hebben ongeveer 50.000 fotografija.Svoju website heb ik zelf en nog een heleboel van mijn foto's .Ik heb een facebook profiel en die zich regelmatig uređujem.Sa gasten kunnen overeenkomen in het Kroatisch, Duits, Sloveens, een beetje Engels, Hongaars. Ik geniet van de zomer, en het omgaan met de gasten is een plezier en een uitdaging. Elke gast draag me tot het uiterste, en ik wil dat iedereen comfortabel en tevreden voelen. Ze worden een deel van mijn familie.

De advertentie Appartementen Irena heeft 79187 keer bekeken sinds 07.04.2014.