Vakantiehuis Residenz NostroTribunj - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 150 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Tribunj en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

Residenz Nostro, gezellig huis, dat een ideale vakantie in de prachtige Dalmatië biedt. Gelegen in het hart van Tribunj en verschaft aldus de nabijheid van alle nodige faciliteiten. De accommodatie om onderdak aan maximaal 8 personen, opgedeeld in afzonderlijke ruimten. Ik Tribunj gerelateerd aan de promenade tours, bekend om zijn kleurrijke aanbod van attracties voor alle leeftijden. Tribunj ligt ook dicht bij diverse historische en culturele erfgoed en is omgeven door een verscheidenheid aan natuurlijke schoonheid en nationale parken met hun schoonheid glans Adriatische Zee. De mogelijkheid om uw ideale vakantie dag te maken, is een breed scala aan activiteiten, variërend van te genieten van de prachtige zee met vele faciliteiten voor zowel kinderen als ouderen die adrenaline hunkeren, actieve ride versierd fietsen of tijdens het lopen door de straten van het prachtige traditionele Dalmatische landschap. De geur van de Middellandse Zee is niet alleen aanwezig in de lucht dan kan worden gevoeld in de beroemde Dalmatische keuken die verwent zijn specialiteiten gastronomische gehemelte. De oudste historische stad in Dalmatië, Sibenik ligt op slechts tien minuten nog steeds dat biedt een groot aantal culturele attracties, festivals van alle soorten en manifestaties

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 60 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 200 m
  • Bank: 300 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Busstation: 200 m
  • Haven: 100 m
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 3 km
  • Nationaal Park: 16 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Het huis is verdeeld over twee verdiepingen en biedt ook maximaal 8 personen. De begane grond woning is een woonkamer verbonden met de open keuken en eethoek, die zijn apparatuur biedt alle noodzakelijke eisen. De keuken heeft een vaatwasser, koelkast, kookplaat, oven en magnetron, evenals alle andere noodzakelijke keukengerei. Het is ook verbonden met het terras gebieden waar de gasten volop ruimte om te ontspannen en te genieten geeft. Een van de drie slaapkamers op de begane grond, die ook is ingericht als andere grote tweepersoonsbed, kledingkast, nachtkastjes, ruimte voor opslag, een spiegel, en 's nachts verlichting. De andere twee slaapkamers zijn boven gelegen, waarvan één toegang heeft tot een eigen balkon, dat een toevluchtsoord en privacy biedt. Het huis is uitgerust met een grote badkamer met toilet en een andere seperatnim toilet. Twee extra bedden zijn voorzien van extra bed. De gehele woning is voorzien van airconditioning systemen, verdeeld over drie separatistische apparaten. Het is ook in het geheel van de residentie beschikken over draadloos internet. Voor animatie staat ter beschikking van Smart TV en diverse sociale games, en de binnenplaats, waar parkeren voor de gasten woningen, kan men een barbecue.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Residenz Nostro
Silvio Novak Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Sloveens,
De advertentie Vakantiehuis Residenz Nostro heeft 18539 keer bekeken sinds 22.08.2016.