Appartement Villa IvanaTrogir - Regio Split

prijs vanaf € 82 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Trogir en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Volledig ingerichte en moderne appartementen met 3 slaapkamers, ruime badkamer met hoekbad (toilet), 1 kleine badkamer met massage douche (toilet), een luxe keuken met alle apparatuur en een grote woonkamer. In een rustige buurt van Trogir, Ciovo door een brug, met een groot balkon van waaruit u kunt een prachtig uitzicht over de zee te zien. Super panorama. De faciliteit ligt op 15 minuten lopen naar het centrum en 5 minuten naar het strand. Voldoende parkeergelegenheid (2 zetels) enige gasten. De gastheren die altijd beschikbaar zijn.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling via bankrekening, reservatie op aanvraag beschikbaar, voorschot ten minste 30%, de rest wordt betaald bij aankomst, aankomsttijd 14-00 -.... en vertrek tot 11 00 uur in de ochtend. (Er is een mogelijkheid van de overeenkomst.)
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 800 m
  • Apotheek: 800 m
  • Bank: 800 m
  • Postkantoor: 800 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 800 m
  • Vliegveld: 5 km
  • Haven: 800 m
  • Discotheek: 700 m
  • Casino: 800 m
  • Nationaal Park: 50 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Inclusief een welkomstdrankje, zelfgemaakt gebak
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Villa Ivana
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Moscow,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Villa Ivana, December 2016
Fantastisch!

We hebben in september 2016 met twee baby's gerust, twee kinderbedjes waren voor ons klaar. De appartementen zijn perfect uitgerust met alles wat u nodig heeft, een zeer groot terras met een prachtig uitzicht op zee. De villa ligt op een heuvel, het was een beetje moeilijk bij de baby's, maar de stilte en een prachtig uitzicht op het kost. Ivana hielp ons met transfer van / naar de luchthaven. Het was een geweldige vakantie!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Dunaujvaros,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Villa Ivana, Juli 2016
vakantie

We voelden ons zeer goed, een kleine groep vrienden arriveerden. Ivana was erg vriendelijk en behulpzaam gastheer. Welkomstdrankje wachtte ons in de koelkast en versgebakken donuts op de tafel. Het hotel was mooi en schoon, zeer goed uitgerust, wordt alles gegeven een langere vakantie. Het strand en de oude stad is ook dicht bij het appartement. Een fantastisch uitzicht vanaf het terras. Beste prijs prestatie verhouding. Ik beveel het aan iedereen die wil ontspannen of beide actief een vakantie doorbrengen, vindt u alles voor uw directe omgeving te vinden. Dank u Ivana een aangename ervaring!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het hongaars - Bekijk origineel
Pulawy,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Villa Ivana, Juni 2016
Mega luxe grazen !!!!!!!

Het appartement is mooi, schoon, super uitgerust (keukengerei, borden, bestek, vaatwasser, wasmachine, koffiezetapparaat, blender, satelliet-tv, 3D en vele anderen ...) Het appartement is nieuw en zeer goed onderhouden. Gospodaze zijn przemiłymi en zeer warme mensen. Uiterst vriendelijk. Ik raad hot. Ik was er 10 dagen en al ik mis. U zult niet beter vinden. AANBEVOLEN !!!!!!!!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
IVANA VILJAC Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Villa Ivana heeft 18694 keer bekeken sinds 26.01.2015.