Appartementen TomiTrogir - Regio Split

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Ons huis (Thomas Apartments) bevinden zich naast de zee en zand (grind) strand op het eiland Ciovo in de gemeente Trogir. Trogir oude historische stad ligt op slechts 1500 meter van ons huis, of een wandeling langs de 10 - 15 min. In aanvulling op wat bekend staat als een prachtige stad, dat is een World Heritage Site onder bescherming van UNESCO, een stad van musea, historische monumenten, legendes, verhalen, stenen huizen, kerktorens, boten, zeilen en mooie zalasaka zon ... Trogir is ook bekend om het is ook bekend om zijn levendige zomeravonden. 50 m onder ons appartement is er een zandstrand. Sandy stranden blijven elkaar, op een afstand van 2-3 km. Het strand heeft schaduw voor degenen die niet graag direct zonlicht. Naast ons huis is er een winkel met levensmiddelen. Voor onze gasten hebben we een parkeerplaats voor de auto.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Als u wilt bieden aan ons appartement kunt u contact met ons op onze e-mail, ook per e-mail, kunt u een reservering aan te vragen. Als u ervoor kiest om een ​​deel van de storting die u betalen op onze bankrekening rest betaald in contanten bij aankomst te reserveren. Ideaal aankomsttijd is rond 14 uur en na 23 uur of op afspraak. Vertrektijd is 7 tot 10 in de ochtend aankomt.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 40 m
  • Centrum: 1.5 km
  • winkel: 40 m
  • Restaurant: 30 m
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 1 km
  • Bank: 1 km
  • Postkantoor: 1 km
  • Tankstation: 2 km
  • Vliegveld: 100 km
  • Discotheek: 1 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Wij bieden u twee appartementen met uitzicht op zee voor 2 2 personen slaapkamer. Elk appartement heeft een badkamer, satelliet-tv, een slaapkamer met terras, een woonkamer met een terras, waar banken, sofa bed (160x200) dient als een bed voor twee personen. De woonkamer is uitgerust met een fornuis en een koelkast. Het appartement heeft de mogelijkheid van de airconditioning Het appartement is gelegen op de tweede en derde verdieping. In onze appartementen hebben kookgerei, eten en drinken. Elke gast krijgt een grote (140x70) en een kleine (100x40) handdoek. De handdoeken worden op verzoek of wensen van de gasten.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Tomi
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 8 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Vsetín,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2023
Vakantie

Mooie, schone, moderne accommodatie. Het appartement heeft alles wat je nodig hebt. Prachtig uitzicht op de zee. Het strand is dichtbij en geschikt voor kinderen. Het duurt ongeveer 20 minuten lopen naar het centrum van Trogir. De eigenaar is zeer aangenaam. Geweldige vakantie. Bedankt!

Ik zou dit aanbevelen aan : Nachtleven, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Hannover ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2023
Geweldige vakantie

Het was een superleuke vakantie! De eigenaar is erg aardig en vriendelijk, het appartement is goed onderhouden, schoon met uitzicht op de zee! Het appartement had alles wat je nodig hebt! Het strand is schoon! Winkel waar je alles om de hoek vindt! Restaurant aan de overkant van de straat, het eten is daar ook erg lekker!

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Gračanica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, September 2022
Uitstekende accommodatie

Uitstekende accommodatie. Modern ingericht op een goede locatie. De eigenaar Mirko is erg aardig en meegaand. Op 10 minuten loopafstand van het stadscentrum. Het strand ligt op maximaal 50 meter van de accommodatie. Ik raad het aan voor een aangename vakantie.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Dražena i Mirko Puda Aanbieder vanaf 2010
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

We zijn blij dat u wilt uw vakantie door te brengen in ons huis. We kijken uit naar uw komst !!!

De advertentie Appartementen Tomi heeft 80492 keer bekeken sinds 19.02.2018.