Appartement LjubicaTrpanj - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Trpanj en De regio Dubrovnik!
Beschrijving van de woning

Trpanj ligt aan de noordwestkust van het schiereiland Peljesac, naast de toeristische weg, is het per veerboot verbonden met het vasteland over zee vanuit de haven van Ploce. Mooie, meestal kiezelstranden in de stad of op nabijgelegen plaatsen garanderen u een prachtige heldere zee omringd door eeuwenoude dennenbossen, stille en verborgen baaien die u gewoon ademloos maken van hun schoonheid. Het strand van Luka ligt op 200 m van het huis, of 3 minuten lopen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
gps-objectadres: 43 ° 0`21. 942˝ 17 ° 16`38. Houd uw appartement schoon tijdens uw verblijf. (Er wordt niet schoongemaakt.) Plan uw aankomst na 14:00 uur. U wordt vriendelijk verzocht het appartement op de dag van vertrek voor 10.00 uur te verlaten. Gelieve de huisregels te respecteren, stilte van 23:00-09:00. Huisdieren zijn niet toegestaan ​​in het appartement zonder voorafgaande toestemming van hun gastheer. De prijs van het appartement voor de gehele contractperiode wordt aan het begin van uw verblijf in rekening gebracht. (binnen 24 uur) Na vertrek bent u verplicht de gastheer uit te nodigen om het appartement te bezichtigen. Bij boeking wordt een voorschot betaald en het bedrag is bespreekbaar. Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen. Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 200 m
Soort strand
kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Ljubica
Fani Roso Aanbieder vanaf 2010
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Ljubica heeft 3449 keer bekeken sinds 16.12.2021.