Appartementen BrankaTrpanj - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € 35 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Trpanj en De regio Dubrovnik!
Beschrijving van de woning

Appartement A2 2 is een one-tellend vrijstaand gebouw. Het heeft een eigen terras en ingang. Het terras heeft een luifel en natuurlijke schaduw vijgen. Het appartement beschikt over airconditioning. Familie slaapkamer en een woonkamer met twee extra bedden, die gescheiden is van de keuken en kan gebruikt worden als een aparte slaapkamer. Ideaal voor een gezin met twee kinderen. Met een badkamer met toilet en douche is er ook een apart toilet. Appartement A2 is een apart gebouw met een eigen terras en een eigen ingang. Met slaapkamer, het appartement heeft een eetkamer met een keuken waar u een extra bed en badkamer kunt zetten met douche. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats op het terrein. Nabijheid van het strand is 50 meter.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voor een reservering is verplicht om een ​​borg ten bedrage te betalen tot 30% van het totaal. Na betaling van de accommodatie wordt geboekt. De annulering is mogelijk 15 dagen voor de eerste nacht. Dan keert hij het volledige bedrag in mindering gebracht voor bankkosten. Na het verstrijken van deze termijn zal het bedrag niet wordt terugbetaald.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 500 m
  • Postkantoor: 500 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Wij bieden wijn te koop (bulk en gebotteld, puimsteen kleine en roze). Wij staan ​​tot uw dienst als u nodig hebt om aan te bevelen een restaurant of een picknick. Het is mogelijk om te regelen en voor te bereiden lunch of diner (niet aan boord, maar af en toe, op aanvraag) voor maximaal vier personen. Specialiteit van zeevruchten en vis evenals andere lokale gerechten.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Branka
Branka Lukšić Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Tsjechisch,
Meer informatie over de verhuurder

De gasten in de eerste plaats op zoek naar een comfortabel thuis te bieden. Het toerisme is nu al te maken voor de komende jaren en veel van mijn gasten weer terugkeren, want als een familiale sfeer, netheid en beleefdheid.

De advertentie Appartementen Branka heeft 8151 keer bekeken sinds 04.06.2017.