Kamers ŽaloTrpanj - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Trpanj en De regio Dubrovnik!
Beschrijving van de woning

Particuliere accommodatie Pebble biedt kamers met uitzicht op zee in het huis aan de waterkant. Comfortabel en geventileerde ruimten hebben een eigen balkon met tafels om te dineren. Er is een grote, volledig ingericht, voorzien van airconditioning, keuken met twee koelkasten en kasten met hun eigen servies en bestek, zowel als gewone kruiden voor het koken en ontbijt inbegrepen in de prijs.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
opmerkingen: Een badkamer komt in twee kamers. Merk op dat de gemeenschappelijke ruimtes regelmatig gedesinfecteerd en voorzien van de schoonmakers en alle benodigde accessoires. Bij het boeken van twee kamers tegelijk met de particuliere gedeelde badkamer regelen speciale korting. Het huis ligt in een zone verboden om langer te parkeren, maar slechts een paar meter verderop in de straat is gratis openbare parkeergelegenheid. Het tijdstip van aankomst, na 14 uur, en gaan tot 10 uur in de ochtend.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 60 m
  • Centrum: 20 m
  • winkel: 90 m
  • Restaurant: 10 m
  • Dokter: 100 m
  • Apotheek: 100 m
  • Postkantoor: 90 m
  • Tankstation: 12 km
  • Haven: 10 m
  • Sportactiviteiten: 40 m
  • Discotheek: 1.2 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
In de keuken, in aanvulling op haar het bereiden van voedsel en koken, zijn eenvoudig koken kruiden (olie, meel, suiker, peper, zout), evenals koffie, thee en ontbijtgranen. Aanwezig Handdoeken in de kamers, beddengoed en dekens. Speciaal geprepareerde en mappen plaatsen met een gids door de bezienswaardigheden van Trpanj. Wi-Fi toegang is gratis. Badkamers zijn voorzien vloeibare zeep, wasmiddel voor het wassen van kleding en desinfectiemiddelen. Zijn voorzien van EHBO-doos en ijzer met een tafel.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Kamers Žalo
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
N/A,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamers Žalo, Juli 2016
amazing accommodatie

Ik heb hier al een week met mijn vrouw en hadden een geweldige tijd! Ten eerste, het weer was geweldig, in de tweede plaats de locatie van de accommodatie is perfect - op slechts enkele meters afstand van de zee, met de meest verbluffende uitzicht. Ik heb genoten van zo veel koffie in de ochtend op het balkon met uitzicht op zee. Wat heb ik genoten van het meest is de koffiebar net onder een wooneenheid - dat was zeer behulpzaam, terwijl ik mijn vrouw stond te wachten om te kleden :). Ook al is een badkamer gedeeld met een meer ruimte, ik heb nooit gewacht gasten uit andere kamer, dus ik heb 't eens gemerkt dat we badkamer waren delen. Ook, badkamer werd schoongemaakt door de eigenaar op een dagelijkse basis, dus alles was perfect schoon. Bij de laatste, ik sterk aan deze accommodatie :)

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Sarajevo,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamers Žalo, Juni 2016
Heerlijk!

We hebben onlangs in Zal en wasgreat. De kamer was mooi en comfortabel en we hadden echt een goede nachtrust. We genoten van het prachtige uitzicht vanaf het balkon! De keuken is goed georganiseerd en ik vond wat we hadden eigen aparte keukengerei en vooral koffie en al voor het ontbijt. Alles is zeer schoon, geurig en zuiver. Het strand ligt op enkele minuten van huis, alles in een paar meter. We zullen zeker weer terugkomen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Miho Ferri Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Kamers Žalo heeft 13438 keer bekeken sinds 07.06.2016.