Appartementen LuketinaTučepi - Regio Split

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen Luketina perfect uitgerust, mooi ingericht, dicht bij de zee en alle noodzakelijke faciliteiten en bieden u de ideale vakantie. U bent van harte welkom om Tucepi and Apartments Luketina! Een ideale bestemming voor gezinnen met kinderen die achteloos kan links geneugten van de zee, evenals jongere bevolking die kunnen genieten van de top nachtleven in buurland Makarska.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De betaling wordt gedaan op een zodanige wijze dat het eerste voorschot van 20% van de totale prijs, en de rest bij aankomst !! Check-in is om 14: 00u, en het appartement verlaten tot 09: 00u
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 1.4 km
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 1.4 km
  • Apotheek: 1.4 km
  • Postkantoor: 1.4 km
  • Haven: 1.4 km
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Discotheek: 100 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Om te ontspannen in ons huis en appartementen voel volgt eerst een welkomstdrankje. Natuurlijk, voor alle informatie en aanvullende diensten die wij beschikbaar zijn.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Luketina
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Likavka,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juni 2021
Geweldige vakantie

We waren voor het eerst op vakantie in Tučepi en in Albína hadden we het gevoel dat we bij een familie of oude bekenden op bezoek waren. Mevrouw Albína en haar familie zijn buitengewoon meegaand, bereid om u te ontvangen in alles wat u hen vraagt, gastvrij en hartelijk. We waren ondergebracht in A4 +2, of onder de naam A3 + 2 (+1). Het is een gerenoveerd appartement en is erg mooi en de keuken is luxe, met een grote koelkast met vriezer, vaatwasser, gewoon een genot om te koken. En vooral: overal schoon. Als u iets moet wassen, is er ook een wasmachine beschikbaar. Deze vakantie in Kroatië was voor ons een van de mooiste. Bedankt Albín en we zullen je over een jaar graag weer ontmoeten.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het slowaakse - Bekijk origineel
Poznań,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A3+1, Augustus 2020
We raden het ten zeerste aan!

We huurden een A3 + 1 appartement van mevrouw Albina. We zijn heel erg blij met het verblijf. Het appartement en de gehele inrichting worden zo schoon mogelijk gehouden. Op de gang kunnen gasten, indien nodig, handdoeken en ontsmettingsmiddelen gebruiken. De uitrusting van de keuken en badkamer overtrof onze stoutste verwachtingen: een föhn, een broodmand, een set van verschillende potten en pannen, van de kleur tot de keuze uit glazen, bekers of bestek. De locatie van de plek zelf is geweldig .. dicht bij alles, incl. naar de boulevard, restaurant of bakkerij, en letterlijk een minuut lopen naar het strand. Het huis zelf is rustig omgeven door olijfbomen en is een genot om rond te lopen. We verlieten mevrouw Albina met pijn. De eigenaar en haar familie zijn geweldig en vol vriendelijkheid en glimlach - we voelden ons thuis. We waren de eerste, maar niet de laatste keer, en we zullen met veel plezier terugkeren naar Tučepi. Tot ziens!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Karlsruhe,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A3+1, Augustus 2020
Perfect

Heel erg bedankt, mevrouw Albina, voor uw bijdrage aan het feit dat wij, als uw gasten die u voor het eerst hebben bezocht, het gevoel hebben dat we onze familie zijn komen bezoeken. Alle aanbevelingen voor uw appartementen die perfect zijn uitgerust en dicht bij alles wat u nodig heeft voor een fijne vakantie. Alles was perfect, dus ik kan alleen uw appartementen aanbevelen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Perfect jaarlijks

Beste Ornela Bedankt voor je vriendelijke woorden, ik ben ontzettend blij dat je een perfect jaar bij ons hebt gehad. Ik denk dat de volgende nog leuker zal zijn. Ik kijk uit naar onze hereniging.

Toon alle beoordelingen
Albina Luketina Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Tsjechisch, Slowaakse,
De advertentie Appartementen Luketina heeft 49973 keer bekeken sinds 23.04.2016.