Appartement MelitaUgljan - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een gezinswoning in een rustige buurt van Ugljan, omgeven door groen. Er is een olijfgaard in de buurt. Gunstig om te wandelen, te ontspannen, in de natuur te verblijven. Het appartement is geschikt voor 5 personen. Strand 8 minuten. wandelingen. Er is een keuken en een woon-/slaapkamer met een groot, comfortabel bed dat 160 cm uitklapbaar is voor 2 personen; slaapkamer met bed van 180 cm; vanuit beide kamers is er toegang tot het balkon; kleine eenpersoonskamer - bed 90 cm voor 1 persoon en vanuit die kamer is er een uitgang naar een kleiner balkon. Het heeft een extra draagbare oven, zodat u buiten op het balkon kunt koken en bakken; wastafel, douche 90 cm, toilet. Het huis is omgeven door een mooie tuin waar u kunt verblijven. Er is een barbecue in de tuin. Huisdieren zijn toegestaan en hebben de voorkeur. Een geschikte plek voor natuurliefhebbers, romantici, sporters, gezinnen die van een rustige vakantie houden. Dichtbij de beroemde stad Zadar, die u zeker moet bezoeken. De veerboot en het passagiersschip varen elke dag, bijna elk uur, de reis duurt ongeveer 20 minuten. Mogelijke excursies vanuit Ugljan zijn naar Kornati en Dugi otok. Welkom!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
- In mei, juni en september geldt de prijs voor een langer verblijf - verblijf van 28 tot 31 jaar met een bepaalde korting. - huisdier € 2/dag/28-31 dagen. - In het seizoen - 7e en 8e van de maand, dient u uw verblijf te coördineren door voort te bouwen op de vertrek- of aankomstdata, zodat er geen lege dagen in de reserveringskalender staan. - Het tarief voor een huisdier bedraagt € 5/dag/hond. - Bij aankomst van maximaal 2 personen en 1 huisdier wordt de toeslag niet betaald. - Gebruik van een wasmachine tegen een vergoeding van € 8 eenmalig/inclusief tot 3 wasbeurten + wasmiddel. - Betaling geschiedt in euro's. Vooruitbetaling bij reservering bedraagt 20% van de totale huurprijs. De rest van de betaling - contante betaling bij aankomst in het appartement (op de dag van aankomst). Na de aanbetaling sturen wij het reserveringsbevestigingsdocument. - Aankomsttijd vanaf 15.00 uur, vertrektijd tot 10.00 uur - en mogelijk in overleg als het appartement beschikbaar is. - Bij een korter verblijf van 7 dagen is een bijbetaling mogelijk. Bij volledige capaciteit is een korter verblijf mogelijk.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 700 m
  • winkel: 700 m
  • Restaurant: 700 m
  • Dokter: 700 m
  • Apotheek: 9 km
  • Bank: 9 km
  • Postkantoor: 700 m
  • Tankstation: 9 km
  • Busstation: 16 km
  • Treinstation: 16 km
  • Vliegveld: 24 km
  • Haven: 7 km
  • Sportactiviteiten: 700 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
- Het appartement heeft ook een broodrooster, een vaatwasser, een kleine draagbare oven en een elektrische grill, zodat u buiten op het balkon kunt koken en bakken; - Gebruik van de tuin en tuingrill; - Mogelijkheid om het huisdier in de tuin te douchen; - Handdoeken zijn voor gebruik in het appartement, niet voor buiten; - Handdoeken zijn niet voor op het strand; - Gebruik wasmachine + wasmiddel tegen een vergoeding van € 3/1 wasbeurt, vanaf € 8 eenmalig/inbegrepen tot 3 wasbeurten, vanaf € 10 eenmalig/inbegrepen tot 4 wasbeurten; - Drie fietsen zijn aanwezig, parkeerplaats - gratis; - Wi-Fi-Wlan.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Melita
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Velika Gorica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Melita, Juli 2016
aanbeveling

Uitstekende accommodatie en gastheren.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Appartement Melita

Hallo, Bedankt voor de leuke reacties. We zijn blij dat een heerlijke avond in ons appartement, en tot de volgende vergadering leuk om u te verwelkomen.

Melita Maksimović Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, We willen dat u zich thuis voelt in het appartement, zodat u optimaal kunt genieten van de tijd in Ugljan. Het is ons een groot genoegen u door te verwijzen, u Ugljan te laten zien, uw vragen te beantwoorden en aan al uw wensen te voldoen. We houden van dieren, vooral honden en we behandelen ze als familieleden, dus jullie zijn allemaal welkom.

De advertentie Appartement Melita heeft 48811 keer bekeken sinds 21.06.2016.