Appartementen MarfatUgljan - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 55 per nacht
Beschrijving van de woning

Nieuwe modern ingerichte appartementen in Ugljan, op het eiland Ugljan. Rustige omgeving van traditionele mediterrane stenen huizen, op slechts 3 minuten lopen van winkels, stranden en restaurants. Snel wifi-internet in het appartement. De appartementen zijn gelegen op de 1e verdieping van een nieuw huis, beveiligde parkeerplaats. Dicht bij de stad Zadar (20 minuten per veerboot of boot), uitstekende verbindingen per veerboot of snelle boot (meer dan 20 lijnen per dag). De appartementen zijn fysiek volledig gescheiden (aparte ingangen, aparte terrassen)!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voor alle reserveringen is het noodzakelijk om een voorschot te betalen van ca. 20% van het totaal. Alle andere details op afspraak. De gewenste aankomsttijd bij het appartement is na 14.00 uur op de dag van aankomst en vertrek tot 10.00 uur op de dag van vertrek.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Bij annulering 30 dagen of meer voor aankomst, wordt 50% van het voorschot terugbetaald. Bij annulering in de periode 0 - 30 dagen voor aankomst wordt het voorschot niet gerestitueerd.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 80 m
  • Apotheek: 12 km
  • Bank: 200 m
  • Postkantoor: 90 m
  • Tankstation: 12 km
  • Busstation: 200 m
  • Treinstation: 15 km
  • Vliegveld: 30 km
  • Haven: 5 km
  • Sportactiviteiten: 80 m
  • Nationaal Park: 20 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Nabij speeltuinen (voetbal, basketbal, tennis etc.), fietsverhuur, veel fietspaden.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Marfat
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Sesvete,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Juli 2022
Gefeliciteerd met een aangenaam verblijf

Ik kan de bovenstaande beoordelingen alleen maar bevestigen. Een pluim en dank aan de gastheren voor een zeer aangenaam verblijf.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Maribor,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Marfat, Juli 2017
Uitstekende accommodatie Ugljan

Uitstekende familie appartement waar u zich thuis voelt. Uitgerust met veel kleine details die maken de vakantie meer aangenaam en zorgeloos. Binnen handbereik zijn winkels, slagers, tavernes, cafés, ... en naar het strand ligt op 5 minuten lopen. Aan de andere kant, de locatie is zeer rustig, zodat u kunt ontspannen op het grote terras en genieten van het prachtige uitzicht. Zeer dicht en toegankelijk zijn andere plaatsen op het eiland, dus ik raad een bezoek aan Preko, Kukljica en zelfs Pasman.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Varaždin,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Marfat, Augustus 2016
Zeer leuke vakantie!

Wij raden studio-appartement voor koppels, singles. Zeer gezellige en vriendelijke gastheren en een schone, modern, smaakvol ingerichte appartement mooier dan de foto, uitgerust met alles wat je kunt leuker en instructies over lokale bezienswaardigheden en nuttige informatie te blijven. Ugljan is een ideale plek voor een vakantie in de ware zin van het woord. De stranden, winkels, bars en zelfs ambulance zijn binnen handbereik, zeer mooie promenade voor een avondje uit en een geweldige cafe voor jongeren die weer wordt gescheiden van de stad en maakt geen lawaai maken, en aangenaam om een ​​kopje koffie te drinken is praktisch op het strand. Omliggende plaatsen Kali, Muline (prachtige zandstrand aan de zuidelijke kant van het eiland), Kukljica, Over ... zeker bezoeken. In ieder geval, het appartement van de familie, evenals verblijf in Ugljan graag aan iedereen aanraden.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Ivo Marfat Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Marfat heeft 61239 keer bekeken sinds 21.04.2015.