Appartement ZorkoUmag - Istrië

prijs vanaf € 80 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Umag en Istrië!
Beschrijving van de woning

Appartement Zorko Umag (70 m2, A4 1) is gelegen in het centrum van Umag, in een rustig deel van de stad, op slechts 7 minuten lopen van het plaatselijke strand. Het appartement met twee slaapkamers is verdeeld over twee verdiepingen van een oud Istrisch herenhuis. Het huis is volledig gerenoveerd in een moderne en warme mediterrane stijl en de stenen muren zorgen voor een aangename natuurlijke frisheid in de hete zomermaanden. Het is ideaal voor een gezin met twee of drie kinderen, twee stellen of een groep vrienden en biedt plaats aan maximaal 5 personen. Het appartement is ideaal voor een actieve vakantie gericht op het nabijgelegen strand, stadsfaciliteiten of het verkennen van het schiereiland Istrië.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De prijs is inclusief: toeristenbelasting, belasting, beddengoed en handdoeken, airconditioning, draadloos internet, satelliet-tv en parkeren zijn bij de prijs inbegrepen. Kinderen tot 12 jaar gratis. Kinderen ouder dan 12 jaar worden als volwassenen gerekend. Wij accepteren geen huisdieren. Bij een verblijf korter dan 3 nachten kan de prijs met 20-30% worden verhoogd. De reservering wordt gemaakt door een voorschot te betalen van 20% van de totale huurprijs van het appartement voor een bepaalde periode. Aankomst in het appartement is na 16.00 uur (met voorafgaande kennisgeving) en vertrek tot 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 20 m
  • Dokter: 100 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Postkantoor: 100 m
  • Tankstation: 200 m
  • Busstation: 300 m
  • Treinstation: 25 km
  • Vliegveld: 80 km
  • Haven: 700 m
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Discotheek: 1 km
  • Casino: 300 m
  • Nationaal Park: 70 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Vanaf een zijweg in de stad verandert het in een achtertuin die wordt gedeeld met buren. Er is een privé parkeerplaats voor twee auto's en een tafel met banken. Een buitentrap met een klein balkon leidt naar de eerste verdieping waar een keuken is met een woonkamer, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een gedeeld toilet. Een interne trap leidt naar de hoge zolder waar zich een ruime badkamer bevindt en een tweede slaapkamer met een tweepersoonsbed. In deze kamer is het mogelijk de bedden te scheiden en de kinderen zijn er gek op! Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig. Voorzieningen zijn onder andere wifi, satelliet-tv, airconditioning op elke verdieping. De keuken is volledig uitgerust (elektrisch fornuis, oven, koelkast met vriezer, vaatwasser, servies).
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Zorko
Opmerkingen
Erg goed 4/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Milano,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Zorko, Juli 2018
Zeer aan te bevelen

Ruim en heerlijk appartement, compleet met alle comfort en op een fantastische locatie, meer dan voldoende prijs. Absoluut een aanrader. Marco.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het italiaans - Bekijk origineel
Prague,
Erg goed (4/5) Verbleven in Appartement Zorko, Augustus 2015
Een heerlijke plek om te verblijven ...

Onlangs gerenoveerde loft appartement met airconditioning. Schoon en aangenaam. Volledig ingerichte keuken met nieuwe apparaten. Twee toiletten en een grote badkamer. Dicht bij het strand en het centrum. Veel ruimte voor 4 personen. Tot nu toe, de mooiste appartement waar we in Kroatië. Dit alles tegen een zeer goede prijs.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Budampešta,
Erg goed (4/5) Verbleven in Appartement Zorko, Mei 2015
huis met een ziel

Oud huis met een tuin, stenen muren, keuken voorzien van alle apparatuur, badkamers en kamers comfortabel, schoon, nette, rustige omgeving, een oase in drukke Umag. Prijs ver onder de kostprijs van de accommodatie van dezelfde kwaliteit. We waren met zijn ouders en twee kinderen, het was erg leuk. Pohvla accommodatie. Bestemming is ok gezien de schoonheid Istrarskih steden in de omgeving en entertainment voor kinderen en volwassenen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Ivana, Emanuel Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
De advertentie Appartement Zorko heeft 45039 keer bekeken sinds 18.04.2015.