Appartementen MariaSavudrija - Istrië

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Savudrija en Istrië!
Beschrijving van de woning

APP1 2 2: Volledig en modern ingericht appartement, eerste rij aan zee. Het appartement heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een woonkamer met twee extra bedden, een keuken, een hal, een badkamer en een terras met uitzicht op de zee. De faciliteit is gelegen in een rustige plaats Zambratija, aan zee, weg van het centrum van Umag 4 km, verbonden door een toeristentreintje en een promenade langs de kust kunt u het stadscentrum in 20 minuten bereiken. Het appartement beschikt over airconditioning, satelliet-tv, keuken, koelkast, draadloos internet en parkeerplaats. Mogelijkheid om barbecue te gebruiken. APP 2 2 1: Nieuw gebouwd appartement, gelegen op de eerste rij aan zee, met een groot terras, slaapkamer met tweepersoonsbed en terras, woonkamer, keuken, badkamer met toilet en een groot terras met uitzicht op de zee. APP3: comfortabel studio-appartement volledig uitgerust met moderne keuken, airconditioning, voor twee / drie personen, dat alles heeft wat u nodig heeft voor uw vakantie op de eerste rij naar de zee. Appartementen Maria zijn de ideale plek voor uw vakantie.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het voorschot wordt vooruit betaald. Check in 15u, check out 10u. Toeslag voor extra persoon is 10 euro per dag Toeslag voor huisdieren is 10 euro per dag
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Het voorschot wordt terugbetaald in geval van buitengewone situaties, dat wil zeggen als de grenzen gesloten blijven op het moment dat de gast de accommodatie heeft geboekt.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 4 km
  • winkel: 30 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 4 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 4 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Umag biedt u een handvol activiteiten die u in uw vrije tijd kunt doen, zoals fietsen, wij bieden u de mogelijkheid om een fiets te huren tijdens uw verblijf bij ons. Op slechts 12 kilometer afstand ligt ook het grootste waterpark van Kroatië, Istralandija, dat de hele dag door amusement biedt. We kunnen u ook helpen bij het organiseren van eendaagse boottochten langs de hele kust van Istrië.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Maria
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Ząbki ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Augustus 2021
Appartement Maria

We hebben een fijne vakantie gehad bij aardige eigenaren. Ik raad een appartement aan, dicht bij de zee in een rustige omgeving. We zijn van plan hier volgend jaar terug te komen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Weilheim,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2020
Zeer aardige huisbaas, geweldig appartement!

We kunnen dit appartement zeker aanbevelen! Het strand is heel dichtbij, met de kinderen is het de juiste locatie! Zeer aardige verhuurder!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
München ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2020
Zeer aardige verhuurders

We zijn enthousiast over dit appartement en uitzicht op zee! In het appartement is alles aanwezig wat u nodig heeft voor uw vakantie. Zeer goede parkeerplaats voor de deur! In 10 minuten met de auto kunt u winkelen in Umag, er zijn grote markten zoals Kaufland !, Lidl, Plodine en Spar! Ook voor de kinderen is het een perfecte vakantie, niet zo ver is er een klimpark en 20 km verderop is er een prachtig aquapark! De eigenaren van het huis zijn erg vriendelijke en aardige mensen! Nogmaals bedankt voor zo'n heerlijke vakantie!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Hallo

Hartelijk dank voor deze mooie woorden. We freuen ons, dass Sie eine tolle Zeit hatten LG gam. Gras

Petra Travaš Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Onze lieve gasten, wij zijn een familie die al heel lang te maken heeft met toerisme en privé-accommodatie, onze appartementen bevinden zich in Zambratija en Umag. Alle appartementen zijn uitgerust met alles wat nodig is om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Welkom bij App Maria

De advertentie Appartementen Maria heeft 68220 keer bekeken sinds 02.07.2015.