Appartementen OrošnjakVinišće - Regio Split

prijs vanaf € 90 per nacht
Beschrijving van de woning

Vanwege het coronavirus (COVID-19) worden er momenteel aanvullende veiligheids- en hygiënemaatregelen getroffen. Volledig uitgeruste appartementen met airconditioning en zwembad in een rustig deel van Vinišće. Minder dan 5 minuten lopen naar het strand en het stadscentrum, restaurants en cafés. Wij bieden: eigen omheinde parkeerplaats, zwembad, grote tuin voor volwassenen en kinderen om te socialiseren, barbecue, buitendouche, Wi-Fi in het huis en in de tuin, beddengoed en handdoeken zijn bij de huurprijs inbegrepen. Uw gastheren kunnen u helpen bij het bereiden van de lunch of het diner op de grill (vis, inktvis, garnalen, inktvis, mosselen). We kunnen ook boottochten organiseren naar naburige eilanden en baaien.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
U betaalt bij aankomst en na het boeken van de accommodatie wordt een voorschot van 20% betaald. LET OP: Kleine huisdieren (tot 5 kg) zijn toegestaan na voorafgaande kennisgeving en overeenstemming bij het reserveren, en de prijs voor huisdieren per verblijfsdag bedraagt 5 euro. Het ideale tijdstip om bij uw appartement aan te komen is na 15.00 uur, maar eerder is in overleg ook mogelijk. Het ideale tijdstip om uw appartement op de laatste dag van uw verblijf te verlaten is vóór 10.00 uur, maar dit kan in overleg met de gastheer worden verlengd.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het voorschot is niet-restitueerbaar en dient als garantie voor de aankomst van de gast op het aangegeven tijdstip.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 5 km
  • Apotheek: 5 km
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 12 km
  • Busstation: 15 km
  • Treinstation: 40 km
  • Vliegveld: 25 km
  • Haven: 800 m
  • Nationaal Park: 35 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De gastheren verwelkomen u met een welkomstdrankje, geven advies over hoe u uw verblijf zo aangenaam mogelijk kunt maken en begeleiden u naar de beste restaurants en de dichtstbijzijnde winkels. Degenen die geïnteresseerd zijn in agrotoerisme kunnen samen met de gastheren de nabijgelegen olijfbomen en wijngaarden bezoeken en zelf het natuurlijke proces zien van het verkrijgen van olijfolie, wijn en cognac, die ze tegelijkertijd kunnen proeven en kopen. Vinišće beschikt over gemarkeerde fietspaden, dus als u een fietsliefhebber bent, raden wij u aan om tijdens deze vakantie uw eigen fiets mee te nemen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Orošnjak
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Żory,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A3+2, Juli 2022
Appartement 3 + 2

Goed uitgerust appartement met alles wat u nodig heeft voor uw verblijf. Het zwembad is geweldig, elke dag schoongemaakt en goed onderhouden. Aardige en behulpzame eigenaren. De stad Vinisce is een rustige plek weg van de drukte. In de nabije omgeving zijn er diverse leuke stranden, oa in Marina, stari trogir beach

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Tymákov,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Orošnjak, September 2018
Appartementen Orosnjak

Mooie rustige plek, schoon, leuke en aangename gastheer.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Vinisce ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Orošnjak, Augustus 2018
Mooi en schoon appartement.

Mooi appartement, zeer goed onderhouden door de gastheren en voorzien van alles wat u nodig heeft.In dit huis is er een zwembad dat systematisch wordt schoongemaakt door de gastheren.De perfecte plek om te ontspannen en de batterijen op te laden.Op het terras kunt u zitten en genieten van het prachtige uitzicht op de zee. perfect voor ontspanning en het vergeten van het dagelijks leven. Ik ben hier heel erg en ik kom hier een jaar terug en ik raad aan alle zoekers een schoon appartement met een zwembad en rust in een rustige omgeving.Er is ook een grill waar je kunt grillen.De gastheren van dit appartement zijn zeer gastvrij , met een goed hart, vriendelijk en zorgzaam voor de zuiverheid van deze faciliteit.Ze laten tijd over voor gasten die privéboten nemen voor uitstapjes.Ik zal dit appartement met een eerlijk geweten aanbevelen en ik weet dat iedereen tevreden zal zijn met dezelfde haak na het passeren van de vakantie.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Petra Grcic Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Orošnjak heeft 38308 keer bekeken sinds 09.06.2015.