Appartement L&LVir - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Vir en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Het appartement is gelegen in Žita baai, onlangs gerenoveerd en voorzien van airconditioning, 60 vierkante meter. Het bestaat uit 2 slaapkamers, een grote woonkamer met keuken, een badkamer en een groot terras met een prachtig uitzicht op de zee en Velebit. Een kamer heeft een tweepersoonsbed en de andere heeft twee eenpersoonsbedden met nachtkastjes. Het appartement is bedoeld voor 4 personen, maar in de woonkamer zijn er 2 extra personen waarvoor een toeslag is vereist. Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping, heeft een groot overdekt terras en een beveiligde parkeerplaats. Het heeft een stand-alone waterverwarmings- en koelapparaat. Er is een mogelijkheid om een babybedje te gebruiken. Het strand ligt op slechts 50 meter (echt) van de appartementen, kiezel en beton, met een milde zee-ingang. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Op het strand zijn er twee cafés en een restaurant en een bakkerij die de hele dag doorloopt. Op een afstand van 100 m van het appartement zijn er meer boodschappen. Appartement is geregistreerd en gecategoriseerd met 3 sterren.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomsten zijn op zaterdag na 14.00 uur en vertrekken tot 10.00 uur. De minimale verblijfsduur is 7 dagen. Toeslag voor 5e of 6e persoon is 10 EUR per persoon. Verblijfsbelasting voor volwassenen is 9 kn, voor kinderen tussen 13 en 18 jaar is 4, 5 kn, terwijl voor jongere kinderen 13 jaar het verblijf belasting niet in rekening wordt gebracht. Bij het reserveren, is het nodig om een voorschot van 100 EUR te betalen om de reservering te bevestigen en de rest bij aankomst. Het gebruik van het klimaat kost 5 euro per dag. Welkom bij ...
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Apotheek: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 3 km
  • Vliegveld: 35 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Vir Travel Agency organiseert excursies naar de Krka-watervallen, Nationaal Park Plitvice, Kornati en andere interessante bestemmingen in de buurt van het eiland Vira. U kunt ook fietsen, fietsen, boten, zeilboten en meer huren bij het VVV-kantoor. In het centrum wordt een duikschool georganiseerd. Ook een aanbeveling voor een geneeskrachtige modder in de Nin-lagune, evenals een bezoek aan de prachtige historische stad Zadar.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement L&L
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Požega,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2020
Geweldige accommodatie

Uitstekende accommodatie, goed uitgerust appartement, vriendelijke en vriendelijke gastheren. Het terras biedt een prachtig uitzicht over de zee, het strand is dichtbij en mooi ingericht. Bakkerij, winkel en café in de buurt. We zijn erg blij en willen graag nog een keer terugkomen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juni 2020
Geweldige accommodatie!

Het appartement is schoon, ruim en goed uitgerust. Groot terras met een prachtig uitzicht op zee dat het grootste deel van de dag in de schaduw ligt. Het strand en de zee zijn prachtig. Geweldige vakantie! De gastheren zijn vriendelijk en aardig.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Celje,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2019
Geweldige accommodatie

Het appartement is gelegen nabij een prachtig strand, ideaal voor kinderen. Het grote terras biedt een prachtig uitzicht op de zee en Velebit. Het appartement is netjes en schoon met alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf. De gastheren zijn vriendelijk en vriendelijk. Ik raad het iedereen aan! Mojca, Celje

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Ana Laškarin Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom op onze nieuwe appartement, u zult er geen spijt van krijgen ... maar je zal terugkomen ...

De advertentie Appartement L&L heeft 30486 keer bekeken sinds 05.03.2015.