Appartement LolaVir - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Vir en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Het appartement is onlangs gerenoveerd en voorzien van airconditioning. Het bestaat uit 2 slaapkamers, een badkamer en een grote keuken met een woonkamer. In de keuken is er een koelkast met vriezer, een magnetron en een scharnierende waterkoker. Het appartement ligt aan de zuidkant van het eiland Vira, dat aanzienlijk beter is in termen van klimatologische omstandigheden in het noorden. Het eiland is verbonden door een brug die niet is opgeladen. Zeer heldere zee, het strand is kiezel en beton met een milde zee-ingang, geschikt voor kleine kinderen. De faciliteit is minuten lopen naar het strand. Het appartement heeft een groot terras met luifel, parkeergelegenheid en barbecuefaciliteiten.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomst op zaterdag of andere werkdag na reservering, na 12.00 uur. Vertrek op zaterdag (of andere dagen) vóór 9.00 uur 's ochtends. De verblijfsduur is minimaal 7 dagen. Mogelijkheid om 5e en 6e persoon te ontvangen - supplement 10 euro per persoon. Bij het boeken, is het noodzakelijk om een ​​voorschot van 100 Euro te betalen voor de reserveringsbevestiging, de rest bij aankomst. Verblijfsbelasting is niet inbegrepen in de prijs.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 100 m
  • Apotheek: 1 km
  • Discotheek: 1 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Strandparasol, 2 parkeerplaatsen, barbecue, mogelijkheid om fietsen te huren. De Tourist Board biedt tal van excursies naar de nationale parken in de buurt van Krka, Kornati en vele andere aantrekkelijke excursies. De stad Zadar ligt op slechts 20 kilometer afstand. In de straat is er restaurant - pizzeria, patisserie, winkels en cafés.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Lola
Vladimira Fumić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben 38 jaar en ik werk als leraar. Ik woon samen met mijn man en meisje Lola, die 4 jaar oud. We kijken ernaar uit om elke nieuwe vriend en we proberen in ons appartement voelt als thuis te komen. Welkom!

De advertentie Appartement Lola heeft 25082 keer bekeken sinds 04.06.2014.