Appartement M1MVir - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 55 per nacht
Beschrijving van de woning

Volledig ingericht studio-appartement met twee slaapkamers, keuken, badkamer en een groot terras met een direct uitzicht op de zee. Fondsen hebben 3 parkeerplaatsen en een barbecue voor de gasten. Kiezelstrand geschikt voor gezinnen met jonge kinderen ligt op slechts 100 meter van het appartement, op het strand is er een klein cafe.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het boeken van een appartement dan kunt u vooraf in het bedrag van 30% van het totaal te betalen bedrag. Na betaling is zichtbaar op de rekening alleen dan u bevestigen boeking. De rest van het bedrag, gelieve te betalen bij aankomst in contanten. Ideaal aankomsttijd van de gasten is in 14 uur en de ideale vertrektijd gasten is in 10 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 1.5 km
  • Restaurant: 2 km
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 1.5 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 2 km
  • Vliegveld: 50 km
  • Sportactiviteiten: 1 km
  • Discotheek: 2 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Bij aankomst wordt u begroet door een verfrissend drankje.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement M1M
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 19 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Križevci ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2023
Verblijf in appartement M1M

Het appartement is volledig uitgerust met alle apparaten, magnetron, broodrooster, waterkoker, vaatwasser, strijkijzer ... Beide kamers hebben airconditioning en slapen was meer dan comfortabel. We brachten de meeste tijd door op het mooie, grote terras met zeer comfortabele fauteuils en een bed (tuinmeubelen). Milica en Josip waren erg aardig, ze verrasten ons met een heerlijk visdiner De zee is dichtbij, op het strand vind je altijd wel een plekje in de schaduw of in de zon. Het enige minpuntje is dat er geen internetsignaal was, dus als je iets op een laptop moet doen, is het een onmogelijke missie, maar dat heeft niets met de appartementseigenaren te maken, maar met Vir.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Adlešiči,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2023
Vakantie, augustus

Uitstekende accommodatie. We waren zeer tevreden met het appartement. Schoon, netjes en alles wat in de beschrijving staat is waar. De gastheren zijn uiterst vriendelijk. Ze maakten het avondeten, het dessert en gaven ons likeur. We raden het anderen aan, we komen zeker terug. We wensen de gastheren het allerbeste en dat ze het appartement blijven beheren zoals ze tot nu toe hebben gedaan. Groeten!

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Zagreb,
Niet tevreden (1/5) Verbleven in A4, Juli 2023
Bevredigt niet

Het appartement bevindt zich op de zolder van een klein huis. Het is de kleinste en strakste die we ooit zijn geweest. Daarnaast is het er ondraaglijk warm door het hete betonnen plafond, dat in de slaapkamers zo laag is dat je er steeds je hoofd tegenaan stoot. Je kunt geen tocht creëren omdat er maar één klein raampje in de kamer is, en daardoor stikt het voortdurend en heb je zuurstofgebrek. De airconditioning is zwak en de eigenaar zet hem aan en uit wanneer het hem uitkomt omdat de airconditioning aanstaat op de begane grond van het huis waar de eigenaren de hele tijd zijn. Er is weinig warm water en het water is niet drinkbaar. De kamers zijn klein en benauwd, je moet over het bed kruipen om bij de kledingkast te komen en de bedden zijn oncomfortabel. We konden helemaal niet slapen en toen we wakker werden, hadden we allemaal pijn. Er is geen dagopvang. De deuren raken elkaar bij het openen. De keuken is klein, benauwd, heeft een klaptafel waar maar twee aan kunnen eten. Het fornuis is gas, er is geen oven. Het balkon is overdag erg warm, dus alleen 's avonds te gebruiken, maar dan zijn er veel muggen. Aan de overkant van het balkon staat het huis van de buren, dus je hebt ook geen privacy van de eigenaar. De locatie is erg slecht, er is geen enkel restaurant, winkel, ijs of bakker in de buurt, je moet met de auto naar het centrum om daar te komen omdat het meer dan een half uur lopen is op een straat zonder trottoirs en verlichting , wat niet wordt aanbevolen. In de schuur staat de barbecue van de eigenaar, die kun je niet zonder gebruiken.Wifi is slecht en traag, evenals het signaal op mobiele telefoons. Al met al geeft het geen voldoening.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Josip Meštrović Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Duits,
De advertentie Appartement M1M heeft 46688 keer bekeken sinds 11.05.2017.