Appartement MajaVir - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Beste gasten, kom dan naar onze volledige en modern ingerichte appartement op dit prachtige eiland in de buurt van Zadar. De accommodatie is gelegen in een rustige plek, ver weg van het strand 250m. Het appartement is geschikt voor 4-5 personen. Gasten hebben toegang tot een terras, satelliet-tv, wi-fi, lucht, vuur, water, barbecue, buitendouche, fietsen, beddengoed, handdoeken, parking. Fietsen kunnen gaan rond het eiland en maak kennis met haar schoonheid kennen. Het strand heeft een zandbak waar u uw kinderen kunnen spelen terwijl u geniet van de schaduw.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
U betaalt een borg wanneer wij regelen de datum verblijf in ons appartement. De rest wordt betaald bij aankomst. Aankomsttijd is 12 uur, en het tijdstip van vertrek is om 09:00.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 600 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Postkantoor: 4 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Wij bieden u een welkomstdrankje (zelfgemaakte likeuren van appelbes, bosbes, aronia sap ...) die zullen vernieuwen nadat de tijd. Wij bieden vervoer als reizen met de bus. Als je avontuurlijk bent en willen verkennen we hebben fietsen die je het hele eiland kunt tour en genieten van de schoonheid.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Maja
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
GAREŠNICA,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2023
Super

Uitstekende gastheren, accommodatie zoals op de foto's, dicht bij het strand. Rustig en zonder lawaai. Allemaal aanraders!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Marija Muktić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch,
Meer informatie over de verhuurder

Wij zijn een jong stel die zomer houdt en niet omdat we u in uw appartement verwelkomen u met een glimlach op zijn gezicht. Ik ben een leraar op school en daarom heb ik hou van kinderen en heb altijd welkom geheten door ons, maar ik ben gewend aan het lawaai hehe :) We kijken ernaar uit om u te ontmoeten en samen met u en bieden u een onvergetelijke zomer. Ik zie je :)

De advertentie Appartement Maja heeft 38712 keer bekeken sinds 17.05.2016.