Appartement ZdenkaVir - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 30 per nacht
Beschrijving van de woning

Welkom op het eiland Vir in het appartement van de familie Mužina, die al vele jaren hun diensten aanbiedt. Het huis ligt aan de zuidkant van het eiland in het rustige dorpje Luka, ideaal voor koppels met kinderen, die rondom het huis een eigen speelplek hebben en een veilig pad naar het strand. U bereikt het centrum van het eiland vanuit het appartement via een promenade langs de zee. Het appartement is volledig uitgerust en voorzien van airconditioning. De woning is aangesloten op stadswater en riolering. Het heeft twee slaapkamers met een tweepersoonsbed (een slaapkamer met een terras en een tv), een keuken, een badkamer en een terras met tafel en stoelen. Beveiligd internetten. Het appartement is ideaal voor vier volwassenen of een gezin met twee of drie kleinere kinderen. Het is 5 minuten lopen naar het strand en 2 minuten lopen naar de supermarkt. Gebruik van de buitengrill, die zich in de schaduw van een grote vijgenboom bevindt, evenals beveiligde parkeergelegenheid. De mogelijkheid om een buitendouche te gebruiken.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De reservering is definitief na een aanbetaling van 30% van het totale bedrag en de rest contant bij aankomst in het appartement. De wisseling van gasten is op zaterdag, inchecken bij het appartement van 13.00 tot 14.00 uur en uitchecken bij het appartement tot 09.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 20 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 1 km
  • Postkantoor: 1 km
  • Busstation: 1 km
  • Discotheek: 1 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje bij de prijs inbegrepen. De hele zomer door biedt het eiland Vir een rijk aanbod aan sociale en amusementsevenementen (concerten, wedstrijden, waterpark, pretpark, enz.), prachtige zand- en kiezelstranden, en u moet zeker een bezoek brengen aan de vuurtoren en het historische toren van het eiland Vir. Het is ook de moeite waard om Nin en zijn fort te bezoeken, dat op ongeveer 6 km van Vir ligt. Het VVV-kantoor van Vir organiseert uitstapjes naar de Kornati- en nationale parken.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Zdenka
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zdenka Mužina Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Zdenka heeft 61331 keer bekeken sinds 02.01.2015.