Appartementen MaestralVir - Kroatische eilanden

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Vir en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Als onderdeel van de accommodatie biedt de onlangs gerenoveerde Villa Maestral, gelegen in het zuidelijke, rustige en bevolkte deel van het eiland Vir, accommodatie in Studio Apartment No. 1 (4 personen). Het appartement is goed uitgerust voor een aangenaam verblijf en vakantie. Er is onbeperkt internet (WiFi) beschikbaar. Het appartement is voldoende voorzien van airconditioning. Het appartement biedt een panoramisch uitzicht op zee. Studio appartement nr. 1, een onlangs gerenoveerde ruimte op de tweede verdieping van Villa Maestral, met een totale oppervlakte van 55 m2, is uitgekozen. De ruimte maakt een verblijf mogelijk voor 2 volwassenen en twee kinderen / tot 14 jaar / met een volledig uitgeruste en hoogwaardige keuken, een aangenaam verblijf en een panoramisch uitzicht op zee.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De prijs van de accommodatie wordt uitgedrukt voor de accommodatie en het aantal gasten is beperkt. Reservering - betaling 30%, het resterende bedrag wordt betaald bij aankomst in de faciliteit. Check-out tot 11:00 uur, check-in van 14:00 -24:00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De reservering kan in overleg tussen de gast en de verhuurder ten minste 14 dagen voor de accommodatiedatum worden geannuleerd.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 1.3 km
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 1.7 km
  • Apotheek: 1.6 km
  • Postkantoor: 1.7 km
  • Tankstation: 1.8 km
  • Busstation: 1.8 km
  • Vliegveld: 30 km
  • Casino: 600 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Accommodatie in Villa Maestral omvat: - rustig verblijf in het familiehuis - keuken uitgerust met vaatwasser - wasmachine - gratis parkeren in de tuin - dicht bij het strand (300m) - dicht bij zand-, kiezel- of rotsstranden minuten met de auto) - aangenaam en ruime promenade aan zee - aanbod van georganiseerde excursies, huur een boot, scooter, etc. - dichtbij supermarkten, restaurants, cafés - babybedje is op aanvraag beschikbaar en is gratis - eindschoonmaak bij de prijs inbegrepen - huisdieren niet toegestaan - gebruik van airconditioning is bij de prijs inbegrepen
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Maestral
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Osijek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+2, Augustus 2020
perfect

Een verblijf in het Maestral-appartement voldeed aan al onze verwachtingen. De pas gerenoveerde accommodatie begroette ons net als op de foto's netjes en schoon. De gastheren bleken buitengewoon aardig en gastvrij te zijn en waren altijd bereikbaar voor al onze vragen. Tijdens ons verblijf hadden we vanwege de nabijheid van het strand en de winkels geen eigen auto nodig. Warme aanbevelingen voor iedereen!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dank u !

We zijn blij dat u zich bij ons op uw gemak voelde! Jullie zijn geweldige jonge mensen, jullie zullen in onze goede herinneringen blijven.

Zdenka Družijanić Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch, Duits,
De advertentie Appartementen Maestral heeft 10480 keer bekeken sinds 28.02.2020.