Appartementen Nedić Vir - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Vir en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Ruime en volledig uitgeruste appartementen aan de rustige, oostelijke kant van het eiland Vir, op slechts 30 meter van het kiezelstrand. Elk van de 3 appartementen heeft 70 vierkante meter en is geschikt voor maximaal 5 personen. De appartementen hebben twee slaapkamers, een grote woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en terrassen met uitzicht op de zee. Ideale keuze voor gezinnen met kinderen of jongere paren. Er is ook een barbecue in de tuin en elk appartement heeft een eigen parkeerplaats.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Ideale aankomsttijd is na 14 uur. De ideale vertrektijd is 10 uur. De prijs is inclusief WiFi, airconditioning, parkeergelegenheid en toeristenbelasting. Geen extra kosten. Een aanbetaling van 100 euro is vereist om het appartement te reserveren
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 40 m
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Busstation: 1.5 km
  • Haven: 2 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Wij bieden gratis parkeren, WiFi, airconditioning, satelliet-tv, gedeelde barbecue. Toeristenbelasting inbegrepen in de prijs. We bieden twee gratis strandstoelen per appartement.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Nedić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Marki,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juli 2020
koel

Een fantastische plek. Zeer behulpzame, aardige gastheren. Veel ruimte in het appartement. Het appartement is verzorgd, schoon en zeer goed uitgerust. Handdoeken, ligstoelen, parasol, barbecue. Zeer gunstige locatie, rustig en vredig en dichtbij alles tegelijkertijd. Heel dicht bij een prachtig strand en uitzicht op de bergen. Een heel aangenaam verblijf. Parkeerplaats onder het pand. Ik zou het ten zeerste aanbevelen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Marki,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juli 2020
Fantastische vakantie!

Uitstekende appartementen, zeer netjes en goed uitgerust. De eigenaren zijn erg aardig, gastvrij en behulpzaam. Ligbedden en een parasol aanwezig. Aan de ene kant van het appartement is er een terras en aan de andere kant het balkon (u kiest zelf of 's ochtends koffie in de zon of schaduw) beiden met een prachtig uitzicht over de zee en de bergen. Het gebied is dicht bij alles: winkel, restaurant, bakkerij en ijs. Barbecue aanwezig. We zijn erg blij met de vakantie. Ik zou adviseren!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Warszawa,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Nedić , Juli 2019
Een geweldige vakantie!

Het appartement is schoon, ruim en goed uitgerust. Eigenaar erg aardig, gastvrij. Reageert snel op contact. Het uitzicht kan zowel vanaf het grote terras als vanaf het balkon zijn. Geweldige locatie, prachtig uitzicht op misschien en de bergen. Dichtbij het strand met kleine steentjes, mogelijkheid om een boot / ponton aan te leggen. Rustige omgeving, 300 meter naar de winkel, bakker, restaurant. In 2020 zijn we voor de vierde keer te gast bij Dario. Ik raad het ten zeerste aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Dario Nedić Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik huur familie-appartementen sinds 2015. Ik hou van organiseren, transparantie en altijd snel reageren.

De advertentie Appartementen Nedić heeft 20781 keer bekeken sinds 19.02.2019.