Appartementen PtičekVir - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Er zijn drie gemeubileerde appartementen in het weekendhuis op het eiland in het centrum van Vir. Het eiland Vir is een rustig eiland met prachtige kleuren en geuren van Dalmatië. Het heeft een grote kiezelkust, een strand dat zanderig wordt als je de zee ingaat. Om deze reden is het een favoriete keuze van ouders met kinderen omdat het een ondiepe zee is die na 100 meter dieper wordt. Bezoekers hebben een gegarandeerde parkeerplaats op het erf van het huis en ze kunnen te voet boodschappen doen, naar een restaurant, naar het strand of naar het centrum zonder de auto te starten. Kraanwater is drinkbaar. Alle basisvoorzieningen bevinden zich binnen een straal van 500 meter, waaronder restaurants, bakker, strand en strandpromenade, pinautomaat, winkels, apotheken, uitgaansgelegenheden. Huisdieren zijn niet toegestaan. Voor alle informatie en hulp kunt u gerust contact met ons opnemen, want er zal altijd iemand in huis zijn tijdens de huurperiode. Wij helpen u graag verder.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De ideale tijd voor gasten om aan te komen is tussen 14:00 en 15:00 uur. Uitchecken is tussen 09:00-10:00 uur. Afspraken zijn natuurlijk mogelijk als er aanleg is om hetzelfde te bereiken. De verblijfsbelasting per gast wordt NIET extra in rekening gebracht.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Beste gasten, ook in deze ongewone omstandigheden bent u welkom in ons huishouden. Reis alstublieft gewetensvol. We hebben ons annuleringsbeleid aangepast aan de situatie en u kunt 10 dagen voor de gereserveerde aankomstdatum annuleren met 100% restitutie van het voorschot. Bij annulering van de afspraak binnen 10 dagen voor aankomst wordt het voorschot NIET geretourneerd aan de gast.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 20 m
  • winkel: 40 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 200 m
  • Postkantoor: 400 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 1 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Bij aankomst zal de eigenaar samen met de gast het gehuurde appartement doornemen. Ook kan de eigenaar, indien nodig, rondlopen in het centrum van Vir en de gast kennis laten maken met het aanbod en het eiland. We bieden aan om op alle mogelijke manieren te helpen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Ptiček
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Drago Ptiček Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Beste bezoekers van het appartement. hr, De familie Ptiček bezit een huis aan de centrale Adriatische Zee op het eiland Vir. Ik ben beschikbaar voor vragen en verzoeken en neem gerust contact met ons op, wij zullen ons best doen om u de accommodatiefaciliteiten in detail aan te bieden en te presenteren. Hallo :-)

De advertentie Appartementen Ptiček heeft 56157 keer bekeken sinds 17.02.2015.