Appartementen SunčaniVir - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Vir en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Geachte gasten, welkom op de pagina van Sunčani Vir. Wij bieden u een volledig gerenoveerd en uitgerust appartement voor maximaal 6 personen (4 2). Het bestaat uit twee grote slaapkamers (elk met een tweepersoonsbed), een keuken met een eetkamer, gevolgd door een woonkamer met een tv en een slaapbank en een badkamer. De keuken heeft een ingebouwde oven, een fornuis (2 gaspitten, 2 elektrische), een gootsteen, een koelkast met vriesvak, een compleet keukengerei en een waterkoker. Er is een douche in de badkamer, terwijl een extra buitendouche op de binnenplaats is. Schoon linnengoed, een haardroger, een strijkijzer en een buitengrill zijn beschikbaar, en het appartement zelf beschikt over een groot overdekt terras. Het appartement ligt op een zeer gunstige locatie, gelegen in een rustige straat en dicht bij het dennenbos. Het strand en het centrum van het eiland Vira geven je slechts een paar minuten lichte wandelingen. Het is opmerkelijk dat u in de buurt van de appartementen van de ambulance, VVV-kantoor, markt, vismarkt, apotheek, postkantoor, kerk, souvenirwinkels en andere voorzieningen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aanbetaling van 40% van het totale bedrag van de reservering. De rest is verschuldigd bij aankomst in het appartement. Aankomst in appartement na 13.00 uur en vertrek uit appartement tot 09.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 600 m
  • Strand: 600 m
  • Centrum: 600 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 600 m
  • Dokter: 800 m
  • Apotheek: 1 km
  • Postkantoor: 1.2 km
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 1.6 km
  • Discotheek: 700 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Gratis gebruik van fietsen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Sunčani
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Osijek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Sunčani, Oktober 2018
We komen bij je terug

Alle aanbevelingen voor een prachtig appartement en fantastische gastheren. Zorg voor de gast als een druppel water in de palm. Heel dierbaar en we hebben niets gemist. Appartement in een gezinswoning, omgeven door vrede. Geen geluid. Leuke vakantie. Alles is heel dichtbij. We gebruikten de fietsen die beschikbaar waren voor ons. U hebt onze aanbevelingen. Hallo allemaal.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Marica-Marijana Ivičinec Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch,
De advertentie Appartementen Sunčani heeft 9287 keer bekeken sinds 07.08.2018.