Appartementen StančićVis - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen Stančić zijn gelegen in het dorp Rukavac op het eiland Vis, op 5 minuten lopen van het eerste strand met een prachtig uitzicht over de hele baai. Alle accommodaties zijn voorzien van airconditioning en hebben een eetkamer en een zithoek met een flatscreen-tv met satellietzenders. De keuken is voorzien van een vaatwasser, waterkoker, gasfornuis, koelkast met vriesvak. Elk appartement heeft een Wifi-verbinding. De wasmachine bevindt zich in de taverne en is beschikbaar voor gasten.Er zijn gasgrills op de terrassen. De parkeerplaats bevindt zich op het erf van het huis. In de omgeving kunt u diverse activiteiten ondernemen, zoals duiken, vissen en kanoën. Apartments Stančić ligt op 8 km van Vis. Deze faciliteit heeft ook een van de best beoordeelde locaties in de stad Rukavac! Gasten zijn tevredener over deze faciliteit vergeleken met andere faciliteiten in de omgeving. Deze faciliteit wordt ook beoordeeld als de beste prijs-kwaliteitverhouding in de stad Rukavac! Gasten krijgen meer waar voor hun geld.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voor de reservering wordt vooraf 30% in rekening gebracht op de bankrekening van de eigenaar. De rest bij aankomst. Er is geen kaartbetalingsoptie. Aankomsttijd vanaf 14.00 uur Vertrektijd tot 10.00 uur Voor een eenmalige schoonmaak van het appartement wordt € 50,- berekend. Bij reserveringen in de 6e en 9e maand van 14 dagen of langer geldt een korting van 10% op de prijs
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Als het vanwege de huidige situatie met betrekking tot het Corona-virus over het algemeen niet mogelijk is om de grens over te steken of tussen provincies te reizen, wordt het voorschot volledig terugbetaald.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 1 km
  • Restaurant: 70 m
  • Dokter: 8 km
  • Apotheek: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Postkantoor: 8 km
  • Tankstation: 8 km
  • Haven: 100 m
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Gasten krijgen bovendien een welkomstdrankje aangeboden. Kajakverhuur voor gasten wordt niet extra in rekening gebracht, maar is bij de prijs inbegrepen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Stančić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Gdańsk,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juni 2023
Zeer mooie en gezellige plek

Het was absoluut een geweldige plek om op het eiland Vis te verblijven. Hoewel het appartement vrij klein was, ontbrak er niets. Nooit eerder tijdens ons verblijf in Kroatië hadden we zo'n goede airconditioning als daarbinnen. Het appartement heeft een mooi terras waar we vroeger aten met een prachtig uitzicht op de zee. Een van de dingen die we het leukst vonden aan deze plaats was de nabijheid van een van de mooiste stranden van het eiland Vis - Srebrna, op ongeveer 10 minuten lopen. Het appartement ligt ook dicht bij de stad Vis, ongeveer 15 minuten met de auto. De eigenaar is erg behulpzaam en aardig geweest. Dankzij hem hebben we veel bezienswaardigheden over het eiland leren kennen. Hij leerde ons ook hoe we enkele van de typisch Kroatische maaltijden moesten bereiden. We raden deze plek echt aan voor iedereen die Vis wil bezoeken!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Odgovor op beoordeling

Postovani gospodine Brzozka Vrlo we zijn er dol op, da ste vi en uw burgers waren tevreden met ons appartement. Suprug en ik vam se zahvaljujemo na vrlo lijepim riječima. Als je een kans hebt om te proberen, kun je zien wat je kunt doen. Het is ons dierbaar dat ze ons een beetje meer doprinijeli het volume zullen geven, laten we je de rest van je leven geven. Želim sve najbolje vama en vašoj obitelji Srdačan pozdrav Ingrid en Željko

Ingrid Stančić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn familie en ik zijn al 10 jaar eigenaar van het appartement. We proberen constant de service voor onze gasten te verbeteren. We geven hen advies over waar te gaan, wat te zien, welke restaurants op het eiland de reputatie hebben beter te zijn, en we staan altijd tot hun beschikking. We spreken allemaal Engels, en ik spreek ook Duits. We benaderen elke gast individueel en proberen iedereen te beantwoorden.

De advertentie Appartementen Stančić heeft 26459 keer bekeken sinds 08.04.2019.