Appartementen MirjaVis - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 49 per nacht
Beschrijving van de woning

De accommodatie ligt aan zee (50m); bestaat uit twee appartementen: A4 en A2+1, en een apart huis: A4+1 (5 meter van de zee). Binnenoppervlakte van appartement A4 = 47m2 (twee slaapkamers), en A2+1 = 44m2 (een aparte slaapkamer + opklapbed 160x200cm in de woonkamer). De appartementen hebben een aparte ingang, omheinde en overdekte terrassen van elk 18m2 (met uitzicht op zee en twee ligstoelen) en privétuinen van ca. 45m2 naast elk appartement. Apart vrijstaand huis (A4+1) heeft een binnenoppervlakte van 50m2, met een terras van 60m2, een tuin van 140m2, een buitendouche en een barbecue. Elke accommodatie is uitgerust met: airconditioning, onbeperkt draadloos internet, lcd-tv en elk twee ligstoelen. De accommodaties bevinden zich aan de zuidkant van het eiland Vis, waar de zee het warmst is; Vis is het eiland met de meest zonnige dagen in de Adriatische Zee. In de omgeving van de accommodatie zijn ook bekende stranden/baaien: Srebrena, Dimond beach/Tepluš (warme zee), Zaglav en een lange rotskust aan open zee (nudisme/Bili bok-osama).

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om een afspraak te reserveren is het noodzakelijk om een aanbetaling te doen van ca. 35% van de totaalprijs, en de rest wordt betaald op de dag van aankomst in de accommodatie. Aankomst bij de accommodatie is vanaf 13.55 uur en vertrek is tot 09.30 uur. Prijs Appartement A4 is voor: 2 volwassenen (en twee kinderen). De prijs voor Appartement A2+1 is voor maximaal 2 volwassenen (en één kind). Voor een apart huis (4+1) bedraagt de prijs van de accommodatie voor maximaal 4 personen, en voor de vijfde persoon wordt 20 euro/nacht in rekening gebracht, afhankelijk van de periode! De eindschoonmaak (appartementen) kost 49 euro (eenmalig), en huizen 99 euro (eenmalig). De schoonmaak voor de hond wordt extra in rekening gebracht!
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 20 m
  • winkel: 1.5 km
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 10 km
  • Apotheek: 10 km
  • Bank: 1.5 km
  • Postkantoor: 10 km
  • Tankstation: 10 km
  • Treinstation: 50 km
  • Vliegveld: 50 km
  • Haven: 50 m
  • Discotheek: 300 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De eigenaar valt de gasten niet lastig, maar staat 24 uur per dag voor u klaar!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Mirja
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Split,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juli 2023
Kuća u Milni zomer 2023

We hadden echt een geweldige tijd! Het huis ligt op slechts een steenworp afstand van een klein strand en op 5 minuten lopen van het openbare strand. Het is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een langer verblijf en we hielden echt van de steengrill. Zenon was super behulpzaam met alles wat we nodig hadden, hielp ons zelfs onze bagage te dragen toen we daar voor het eerst kwamen! Wij komen volgend jaar zeker weer terug!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Bystřice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2023
Rukavac - Vis

We bezochten Kroatië na ongeveer 8 jaar, daarvoor Italië en Griekenland. Ik wilde daar helemaal niet heen, omdat ik veel nare en intense herinneringen heb aan vakanties in Kroatië. Maar we gingen ervoor omdat het eiland en zijn stranden gewoonweg TOP zijn. Onze toegang tot deze accommodatie begon vrij roemloos. 10 minuten na aankomst slaagde mijn man erin om 4 pilseners op de parkeerplaats te breken (zo jammer). De eigenaar gedroeg zich absoluut perfect, waarvoor mijn dank! Met een glimlach op zijn gezicht hielp hij ons de ramp op te halen, en de gemorste kleren (en die waren er) werden gewassen, gestreken en bij ons afgeleverd door de lieftallige mevrouw Pavić. Heel erg bedankt! Het appartement was schoon, netjes, ruim, uitgerust met functionele airconditioning en wifi. Voor het eerst in ons leven hebben we meegemaakt dat de eigenaar ons een fles uitstekende vijgenlikeur bracht, het waren nog steeds gedroogde vijgen, jammie. Het appartement was niet oververhit, aangezien een deel van het pand is ingebed in het terrein. Het balkon was fenomenaal, er schijnt bijna geen zon op, dus je kunt er de hele dag vertoeven en het uitzicht is gewoonweg goddelijk!!! 'S Morgens gingen we op de pier springen (ongeveer 3 minuten lopen), het strand 5 minuten lopen. Geweldig. De zee is schoon, er zijn bars op de stranden, de prijzen zijn acceptabel. Elke ochtend rijdt er een auto met gebak, groenten en fruit door het dorp - de aankondiging is al van ver te horen. Koel! Het enige nadeel dat ons opviel was het ontbreken van horren voor de ramen, hoewel we "anti-muggen" in de elektriciteit hadden en we werden besproeid met insectenwerende middelen, aten de monsters ons toch op. De lokale bevolking op het eiland is ongelooflijk gastvrij, aardig, behulpzaam en gastvrij. Ze begroeten toeristen, glimlachen, waar ik op vakantie niet veel over weet. We voelden ons over het algemeen veilig op het eiland, wat we achterlieten waar we het zelfs in 5 uur vonden, hebben we vaak lang gesnorkeld. Vis is voor mij de enige plek in Kroatië waar we graag naar terug willen en zullen deze accommodatie zeker gebruiken.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Postojna,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2022
Uitstekend

Mooi en comfortabel appartement met een prachtig uitzicht op de zee. Rukavac is een rustig dorpje, op een paar minuten lopen van twee prachtige stranden. Wij raden aan!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Zenon Pavić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Sloveens,
De advertentie Appartementen Mirja heeft 22142 keer bekeken sinds 02.05.2017.