Appartement LillyVodice - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 30 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Vodice en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

In de rustige buurt van het prachtige Vodice, verwacht het romantische appartement Lilly dat u lekker kunt ontspannen. In een gerenoveerd appartement (70 m2) met ontspannende paarse tinten, begint u de ochtend op een terras (10 m2) met koffie en een goede lezing, met uitzicht op de tuin vol mediterrane planten en bloemen. Appartement Lilly bevindt zich op de begane grond van een gezinswoning. Op de binnenplaats is er een gratis parkeerplaats voor de gasten en een grill. In de omgeving is er een mooi kiezelstrand met een natuurlijke schaduw (7 min. Lopen), waar u kunt wandelen na een zonnige dag en een zonsondergang kunt ervaren. De promenade leidt verder naar het centrum van Vodice, waar vele uitstekende restaurants, cafés en clubs op u wachten. U kunt de avond doorbrengen op het terras met een goed glas wijn en kaarslicht of een bezoek brengen aan de nabijgelegen discotheek Hacienda en de Exit-club. Het voordeel van accommodatie in Aparmana LILLY is dat we kwaliteit en prachtige accommodatie bieden, op een uitstekende locatie waar het meeste van dit te voet kan worden gedaan en parkeren gratis is. We bieden extra faciliteiten: fietsen, kajaks, georganiseerde kajakvisserij. Vodice ligt op slechts 10 km van Šibenik, dat een rijk cultureel en historisch centrum heeft, en een van de mooiste kathedralen van de St. Jacob's (UNESCO-werelderfgoed). In de omgeving zijn de prachtige twee nationale parken, Krka Falls en Kornati. Volg ons op FB Apartment Lilly, Vodice, Kroatië

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reserveringen via e-mail. Na ontvangst van de biedmail, wordt een aanbetaling van 30% betaald en de resterende 70% wordt betaald bij aankomst. Check in 14 uur. Uitchecken - 10 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 800 m
  • Apotheek: 800 m
  • Bank: 800 m
  • Postkantoor: 800 m
  • Tankstation: 200 m
  • Busstation: 800 m
  • Treinstation: 10 km
  • Vliegveld: 60 km
  • Haven: 800 m
  • Sportactiviteiten: 700 m
  • Discotheek: 500 m
  • Casino: 800 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje, verblijfsbelasting, gebruik van het klimaat en wi-fi zijn inbegrepen in de prijs van het appartement. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats. Barbecue beschikbaar in de tuin. Wij bieden vissers vis-tips, evenals de mogelijkheid van georganiseerde vissen met kajak en fietsgebruik. Mogelijkheid van kleine tips en lessen uit de workshop creatieve huisvrouwen (decupage, shabby chic ...). De omgeving is rijk aan natuurlijke, culturele, historische en entertainment-inhoud, evenals een gastronomisch aanbod.Onze gasten zullen met plezier alle bezienswaardigheden op het vasteland en de eilanden bezoeken. In de buurt zijn ook KRKA National Park (op het vasteland) en KORNATI National Park (aan de zee).
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Lilly
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
koprivnica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Lilly, Augustus 2015
tevreden

Appartement Lilly zou het iedereen aanraden, want het is schoon, alle geur van lavendel, mooie een van een soort !!! Alles wat het zegt in de beschrijving juist is.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dank u mevrouw Marina aan de aanbeveling

Geachte mevrouw Marina, Ik dank voor de vriendelijke woorden van lof voor ons appartement Lilly. Als we waren gasten in de eerste plaats en hun tevredenheid, we zijn erg blij om een ​​goede tijd te hebben met ons en dat je gelukkig, zoals huisvesting en netheid zijn. Op hetzelfde moment, ik ben blij dat je van onze unieke zoals u zegt, omdat we echt hebben geprobeerd om appartement kijkt aantrekkelijke, levendige kleuren, met een keur aan creatieve unieke werken, en die zich onderscheidt van de traditionele appartementen die worden aangeboden. Met vriendelijke groet aan de hele familie volgende bezoek Sandra

Sandra Dubravica Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Sandra en Duško zijn het echtpaar die ervoor zorgen dat de gasten van het romantische LILLY appartement zich op hun gemak voelen. We zijn gelukkig en vriendelijk. We verwelkomen je graag in onze kleine romantische oase.

De advertentie Appartement Lilly heeft 18748 keer bekeken sinds 19.06.2015.