Appartementen D & KVodice - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 35 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Vodice en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

Onze appartementen zijn gelegen in het centrum van de stad, op 3 minuten lopen van het centrum en 7-8 minuten lopen naar het strand. Zeer mooi ingerichte appartementen met airconditioning bevinden zich in een gezinswoning in het centrum van de stad. Appartementen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen, elk appartement heeft een parkeerplaats, en het mogelijke gebruik van de grill (op voorhand) in de tuin. De directe omgeving van het oude stadscentrum en de nabijheid van vele winkels (supermarkt op de begane grond) sluit het gebruik van auto's in de zomerdrukte. Vooruitblikkend naar de gastheren met een welkomstdrankje zal u kennismaken met aantrekkelijke locaties en een aantal interessante evenementen in Vodice.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Als u besluit om uw vakantie door te brengen met ons, moet je om een ​​reservering te betalen op aanvraag. De betaling van het resterende saldo wordt gedaan bij aankomst. Ideaal aankomsttijd is na 12 uur, een tijd gaan tot 10 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 80 m
  • winkel: 10 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 100 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 70 m
  • Postkantoor: 100 m
  • Tankstation: 300 m
  • Busstation: 100 m
  • Treinstation: 13 km
  • Vliegveld: 60 km
  • Haven: 100 m
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 100 m
  • Casino: 300 m
  • Nationaal Park: 23 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen D & K
Opmerkingen
Erg goed 4/5
Waardering gasten gebaseerd op 6 reacties
Vodice,
Erg goed (4/5) Verbleven in Appartementen D & K, September 2017
recensie

De gastheer en het appartement zijn top. Alleen dat het internet een beetje beter is, maar alles is super cool. Kom zeker nog eens terug.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Beč,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen D & K, April 2018
Thank you !!

Zeer aangename en vriendelijke gastheren, nabijheid van het centrum en onnodig gebruik van de auto - een groot pluspunt!

Ik zou dit aanbevelen aan : Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Vodice ,
Tevreden (2/5) Verbleven in Appartementen D & K, Augustus 2017
Met vriendelijke groet!

Aldus legde haar beoordeling die ik heb gekozen. De eerste dag, de gastheren verwelkomde ons heel goed en mooi, maar de eerste dag werd onmiddellijk was er een klein verschil van mening over het klimaat die bovendien is moeten € 7 per dag te betalen, in gesprek met de hospita was geen woord over. Wat betreft de indrukken rond het appartement, waren we een beetje teleurgesteld, het appartement is vrij oud, en niet zoals de foto's, hebben een heleboel dingen zijn ingezet, of ontbreekt geheel, netjes appartement ook. Het appartement wordt geschat op een waarde van € 100 per dag te zijn, mijn persoonlijke mening en het gevoel hebben dat meer dan € 60 is niet van toepassing. Ook, kalmerende en verzenden van berichten door de hospita maar niet helemaal geluid dan we in de late uren van prachtig praatten en praatten op het terras, zodat helaas niet voor jongere mensen die om uit te gaan en naar huis bijeenkomsten niet aanbevelen. Hij zou niet anders kometar vertrekken, maar aangezien de hospita persoonlijk gevraagd om je mening en reacties achter te laten dus even.

Ik zou dit aanbevelen aan : Ouderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Met vriendelijke groet :)

Beste, laten we gaan vanaf het begin :) In gesprek met de eigenaresse, stelt duidelijk dat het klimaat afzonderlijk wordt betaald, en dit is de reden, omdat er gasten die niet willen airconditioning (geloof het of niet, om verschillende redenen), maar natuurlijk niet de beste begrepen, en aan het eind krijgen u is GRATIS. Het appartement zoals het was in het begin, er is absoluut niets te maken met de huidige situatie op de grond, omdat we elk jaar proberen om iets te verbeteren, en zodat de gasten een aangenaam verblijf, kan ik onze vaste gasten, die regelmatig komen te bevestigen, en ordelijkheid ik zal niet eens commentaar op, omdat je de enige gast in de afgelopen 30 jaar van de huur, die haar bezwaar had gemaakt. Laat on.If je het gevoel dat verandert van kleur muur en zich te richten op het bed aan de andere kant, de bouw van de galerie in de kamer en een aantal andere verbeteringen die u het gebrek aan overwegen --- dan ben ik het eens. Als voor het verzonden bericht dat luidt: Hallo, ik wil graag dat je een beetje TIŠE.HVALA zijn ,, Ik denk dat het heel normaal, alert bezoekers aan het, al was het 02:00 in de ochtend, je kon alleen komt het appartement binnen te sluiten NEW PVC stolariu , zet Free to Air en niemand je niet gehoord, als u of iemand anders je voelt anders dan is dit geen commentaar. Op het einde, gewoon om te zeggen dat ik het erg jammer dat je zo "doorstaan ​​lijden" in onze "oude" drie-kamer appartement van 100 m2, en een nieuw terras. Met vriendelijke groet uit families Španja

Toon alle beoordelingen
Denis Španja Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen D & K heeft 35412 keer bekeken sinds 23.06.2015.