Appartementen LeanaVodice - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Moderne, onlangs gerenoveerde appartementen op een ideale locatie voor iedereen die op zoek is naar een vakantie met een verscheidenheid aan faciliteiten binnen handbereik. Gelegen in het centrum van Vodice, vlakbij de zee, op slechts 100 meter van het blauwe strand met kristalheldere zee en blauwe vlag. In de buurt van het appartement zijn er winkels, restaurants, een kiezelstrand, een boulevard waar u gemakkelijk het centrum van Vodice kunt bereiken door helemaal langs de zee te lopen. De appartementen bevatten alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf en een onvergetelijke vakantie.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Verplichte reservering, vooruitbetaling van 30% van het totale bedrag. Check-in tijd 15:00 Check-out tijd 10:00 Als het appartement leeg is, d.w.z. er is geen overnachting voor de aankomst van de gasten, worden ze geïnformeerd dat ze in de vroege ochtenduren kunnen binnenkomen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 400 m
  • Postkantoor: 400 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 500 m
  • Treinstation: 13 km
  • Haven: 700 m
  • Sportactiviteiten: 1.5 km
  • Discotheek: 500 m
  • Nationaal Park: 20 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
De eigenaar van het appartement is 24 uur per dag bereikbaar voor alle vragen en verzoeken.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Leana
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 23 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Bihac ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2023
Rest

Ik kan alleen maar alle lof uitspreken over het appartement, de netheid, de nabijheid van het strand en het centrum van de gaststad, die tot uw dienst staan wanneer u iets nodig heeft. Ik hoop je volgend jaar weer te zien. Met vriendelijke groeten.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
x,
Goed (3/5) Verbleven in Studio, Juli 2023
beoordeling

Het appartement heeft een zeer goede locatie, dicht bij het strand en de stad. De uitrusting van het appartement is mooi, nieuw, schoon. Beveiligd parkeren, maar verder van het gebouw. Er was geen wifi in het appartement, geen signaal - terwijl werd verklaard dat wifi er is (ik neem het tegenwoordig als vanzelfsprekend aan). Voor een verblijf langer dan een week hadden we verwacht dat de eigenaren ons een verandering van handdoeken en beddengoed zouden aanbieden, maar dit gebeurde niet, ze veranderden ze voor ons na erom te vragen. Anders is het verblijf prima.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het slowaakse - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Antwoord

Geachte heer/mevrouw, het spijt ons dat u teleurgesteld bent, laten we het gedeelte over internet verduidelijken, namelijk het internet in het appartement werkt niet vanwege de operator die een fout heeft die nog niet is opgelost, maar we kunnen geen invloed uitoefenen Dat. Wat betreft het verschonen van beddengoed en handdoeken, wij verschonen dit altijd op verzoek van onze gasten. Bedankt dat je onze gasten bent.

Karlovac,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2023
Blijf van 02.08. tot 06.08.

Toplocatie! Het appartement is naar tevredenheid uitgerust met een mooi terras. Nabijheid van de zee en verschillende stranden, evenals het centrum van Vodice zelf, en 's avonds rust en stilte in de directe omgeving van de accommodatie. De gastheer is aangenaam en onopvallend. Over het algemeen hadden we een heel leuk verblijf. Als de weg ons naar Vodice brengt - tot ziens!

Ik zou dit aanbevelen aan : Nachtleven, Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Dario Radošević Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Leana heeft 73942 keer bekeken sinds 08.01.2016.