Appartementen TanjaVodice - De regio Sibrenik

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Vodice en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

Wij verhuren twee grote appartementen in een gezinswoning in Vodice. We zijn gelegen op 500 m van het centrum en op 10 minuten van het strand, in een rustige omgeving ideaal voor een familie vakantie. Modern uitgerust met een buitendouche in een mooie tuin, met uitzicht op zee appartementen hebben een grote tuin met gratis parkeergelegenheid. Op de eerste verdieping is een mooi appartement voor 6 personen. Op haar 100m2 zijn twee tweepersoonskamers met extra bedden, twee badkamers, een groot terras met barbecue en al is verbonden met een grote keuken en een woonkamer. De begane grond is ook een ruim appartement voor 6 personen, die dezelfde als de bovenste appartement. Verrijkt met mooi terras, fantasierijk versierd met groene tuin met eeuwenoude olijfbomen Prijs is inclusief Wi-Fi, satelliet-tv, airconditioning, parkeerplaats en het schoonmaken faciliteit. Deze plaats ligt op een heuvel in een rustige omgeving boven het centrum van de stad, ideaal voor uw vakantie, dus u bent van harte welkom, en wij zullen u verwelkomen met een welkome verrassing.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
U kunt reserveren direct te maken op telefoonnummer 00385 91456 0142 en 00385 22 441 119 (Skroza Tanja, de eigenaar) of via e-mail marisvd022 @ gmail. com (dochter Marijana Skroza Franusic)
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Centrum: 50 m
  • Restaurant: 300 m
  • Apotheek: 200 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Vliegveld: 300 m
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Casino: 20 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Tanja
Tanja Skroza Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Tanja heeft 5304 keer bekeken sinds 28.06.2015.