Appartementen Vila LjubicaVodice - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 125 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Vodice en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

Breng onvergetelijke momenten in het luxe interieur van Villa Ljubica in het centrum van de stad. De villa bestaat uit 8 uitzonderlijk ingerichte appartementen van 85m2, zelfs waar elke persoon zijn rust en comfort tijdens uw verblijf zal hebben. Accommodaties omvatten een zwembad, air conditioning in alle kamers, WIFI, parkeerplaats dat is allemaal gratis voor gasten. Het appartement heeft een badkamer met douche en apart toilet, vaatwasser, oven, kookplaat, koelkast, vriezer, gasfornuis, eettafel met 6 stoelen, een grote bank, beddengoed, handdoeken, satelliet-tv lcd-tv, een ruim terras / balkon, stoelen, parasols, handdoeken, strandstoelen, buitendouche, barbecue, zonnedek Naast de magische uitzicht en luxe zwembad omgeven door inheemse planten, onze locatie is uitzonderlijk omdat we in het centrum, maar geen lawaai. In de omgeving is het Nationaal Park Krka en Kornati en een waterpark dat is leuk voor het hele gezin. Onze gasten verwachten en extra faciliteiten, zoals een nacht boottocht etc.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
BTW is inbegrepen in de prijs, alsmede BTW. De prijs die wordt uitgedrukt is definitief, geen verborgen kosten! Bij het boeken, te betalen een borg, de rest van de rekening bij aankomst. Alle gasten van Villa Ljubica bij binnenkomst in het appartement wordt bevestigd in te stemmen met de huisregels. Check-out tijd is - to - 10. 00 uur Check-in tijd is - - 14e 00h. Bij aankomst zullen de gasten een bijzondere appartement worden toegewezen door een automatisch systeem voor de toewijzing van appartementen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 60 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 400 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 200 m
  • Vliegveld: 65 km
  • Haven: 70 m
  • Discotheek: 1.9 km
  • Nationaal Park: 20 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje is inbegrepen in de prijs en kleine snuisterijen verrassingen voor alle gasten die verblijven in Villa Ljubica mogelijkheid van de georganiseerde excursies en een taxi service voor ritten van en naar de luchthaven
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Vila Ljubica
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
lugano,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Vila Ljubica, Juli 2016
Mooi!

We zijn uit Zwitserland in Zadar kwam in de zevende maand. Mooi appartement was ons te wachten en zeer schoon. Het zwembad is groot, dat is elke dag schoon. lijkt allemaal hetzelfde als in de foto. De gastheren zijn erg vriendelijk.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Maribor,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Vila Ljubica, Augustus 2016
Perfect !!!

Villa Ljubica ziet er beter leven dan op de foto's. Perfect schoon zonder een bezwaar. De service is beter dan in sommige grote hotels. We zouden iedereen die op zoek is naar een oase van rust aanraden en we zullen volgend jaar.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Branko Šiško Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

UA-79537479-1

De advertentie Appartementen Vila Ljubica heeft 17471 keer bekeken sinds 11.06.2016.