Appartementen Villa ZeferinaVodice - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartments Zeferina ligt op 100 meter van het centrale stadsstrand, Blue Beach. Het centrum van Vodice ligt op 10 minuten lopen, Vodice is een relatief kleine stad, dus het is niet nodig om een auto te gebruiken om zich te verplaatsen. Het huis bestaat uit een begane grond en twee verdiepingen, een parkeerplaats voor het huis en een tuin met een barbecue. We hebben ook een tuin waar je veel bloemen, fruit en groenten kunt zien!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Toegang tot het appartement is tussen 14.00 uur en 20.00 uur. Het verlaten van het appartement is tussen 07.00 en 10.00 uur. Probeer dit uurtarief te respecteren, vooral als het om uitgaan gaat. Bij aankomst kunt u ons vragen of u eerder wilt arriveren en wij laten dit toe als er geen gasten eerder in het appartement zijn. Bij aankomst dient u contant te betalen. Voor het maken van een reservering op onze bankrekening is een aanbetaling van 20-30% vereist. De hoogte van het voorschot is afhankelijk van de verblijfsduur. Bij een verblijfsduur tot een week bedraagt het voorschot ongeveer 20%, bij een langer verblijf rekenen wij 30%. Bij annulering van de reservering zullen wij vanaf dit jaar het voorschot niet meer terugbetalen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Bij annulering van de reservering zullen wij vanaf dit jaar het voorschot niet meer terugbetalen.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 600 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 600 m
  • Apotheek: 600 m
  • Bank: 600 m
  • Postkantoor: 600 m
  • Tankstation: 700 m
  • Busstation: 800 m
  • Treinstation: 100 km
  • Vliegveld: 30 km
  • Haven: 500 m
  • Sportactiviteiten: 600 m
  • Discotheek: 600 m
  • Nationaal Park: 200 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Wanneer u bij het appartement aankomt, maakt u kennis met het appartement. Als ik dat niet kan, heet mijn zoon of echtgenoot u welkom in het appartement. Voor al uw vragen over uw verblijf zijn wij de hele dag bereikbaar, wij wonen in hetzelfde huis, dus als u vragen heeft, kunt u gewoon bij ons aankloppen. De handdoeken worden elke vierde dag verschoond, en het beddengoed wordt verschoond bij een verblijf van 10 dagen of langer.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Zeferina
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 15 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Levice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Augustus 2023
Alles was geweldig!

Bedankt voor een leuk verblijf! Wij verbleven hier een week. Appartement heeft alles wat je nodig hebt. Er is een volledige uitrusting in de keuken en ook een grill in de tuin. Een groot pluspunt was het verschonen van handdoeken op de 3e dag. Accommodatie ligt op een geweldige locatie, het strand en het stadscentrum zijn dichtbij. Absoluut een aanrader

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt!

We zijn blij dat je ervan genoten hebt en we waarderen je vriendelijke woorden!

Murakeresztúr,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2023
Zefier

Het appartement ligt op een zeer goede, rustige locatie. Een paar minuten van het blauwe strand. Gastheren zijn aardig. Het appartement is zeer schoon en het uitzicht vanaf het balkon is prachtig. Het was een aangename verrassing dat het na de vierde dag mogelijk was om handdoeken te wisselen. Ik kan dit hotel alleen maar aanraden!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het hongaars - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt!

We zijn blij dat je onze appartementen leuk vond en dat je genoten hebt van je tijd hier!

Łódź,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, September 2022
Een aangenaam verblijf

We waren in september. We vonden het appartement erg leuk, de keuken met alles wat je nodig hebt, schoon. Dicht bij het strand dicht bij de stad. Een prachtige plek. We raden het ten zeerste aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Jagoda Španja Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Hallo lieve gasten! Mijn naam is Jagoda en samen met mijn familie zal ik je ontvangen in onze appartementen. Bekijk de advertentie en stuur ons gerust een vraag!

De advertentie Appartementen Villa Zeferina heeft 89371 keer bekeken sinds 16.02.2015.