Vakantiehuis Villa MelosaVodice - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 280 per nacht
Beschrijving van de woning

Het hele huis speciaal voor jou! Paradijs voor het hele gezin! SPECIALE PRIJZEN voor JUNI en SEPTEMBER!!!!!! Welkom bij Villa Melosa! Comfortabel vakantiehuis in Vodice met privétennisbaan. Het huis is geschikt voor maximaal 10 gasten. Het heeft 5 slaapkamers, 3 badkamers, een keuken, een woonkamer en een ruim terras waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van een barbecue en een buitenjacuzzi voor 5 personen. Het huis is voorzien van airconditioning. Er zijn 3 parkeerplaatsen beschikbaar binnen het gebouw, waarvan twee met overdekte garageplaats. Het gehele pand is omgeven door een hekwerk, zodat u er zeker van bent dat de kinderen niet de straat op gaan en onbezorgd kunnen spelen in de ruime tuin.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het betalingsmodel is 15% vooraf en 80% bij het inchecken! Check-in: vanaf 15.30 uur Check-out: tot 10.00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 700 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 900 m
  • Apotheek: 900 m
  • Bank: 900 m
  • Postkantoor: 900 m
  • Tankstation: 500 m
  • Busstation: 800 m
  • Haven: 700 m
  • Discotheek: 600 m
  • Casino: 900 m
  • Nationaal Park: 22 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
* gratis wifi-toegang !! * welkomstdrankje!! * tennisrackets en -ballen, badmintonrackets en -ballen, voetballen, darts en kinderspeelgoed zijn beschikbaar voor de gasten
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Villa Melosa
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Winzingen,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A10, Augustus 2023
Martina

Hallo Martina, bedankt voor de geweldige vakantie die je ons hebt gegeven. Martina is een heel aardige gastheer en helpt bij eventuele problemen. Wij hebben genoten van 2 super fijne weken in Vodice met bijna 40 graden. Het bubbelbad was een aangename afwisseling en er werd vroeg in de ochtend en laat in de middag getennist. De foto's komen overeen met het huis. Genoeg ruimte voor 10 personen. De keuken is uitgerust met alles wat je nodig hebt. Met 3 badkamers zijn er geen wachttijden in de ochtend. Het kostte ons ongeveer 8-10 minuten om naar het strand te lopen. Als u honger of dorst krijgt op het strand, zijn er veel kraampjes en bars die u uitnodigen om aan uw behoeften te voldoen. We zouden op elk moment weer bij u boeken. Veel groeten Mike, Brian, Helga en Jürgen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Maribor,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A10, Augustus 2022
Uitstekende accommodatie

Mijn familie en ik waren zeer tevreden met de accommodatie in Villa Melosa. De faciliteit is schoon en netjes, de gastvrouw is een zeer behulpzame en gastvrije persoon, maar onopvallend. Het huis is uitgerust met alles wat je nodig hebt. We zijn erg blij met het grote terras en de barbecue. De kinderen hadden genoeg ruimte om te spelen, in de tuin en op de tennisbaan. en het land is volledig afgesloten zodat kinderen niet de weg op kunnen. De accommodatie is ideaal voor gezinnen met kinderen. Het strand is niet ver en er zijn veel mogelijkheden voor excursies in de omgeving, als u hulp nodig heeft, helpen de eigenaren u graag met het organiseren ervan.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Martina Schwager Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Sloveens,
De advertentie Vakantiehuis Villa Melosa heeft 33984 keer bekeken sinds 29.12.2015.