Appartement MilatićHvar Jelsa - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 65 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Hvar Jelsa en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Volledig uitgerust en onlangs gerenoveerd appartement in een zeer rustig deel van Jelsa, op slechts 5-6 minuten lopen van de zee en de waterkant, evenals van de markt, bank, postkantoor, kraampjes, cafés en restaurants. Het is ingericht in een moderne stijl en zeer comfortabel. Het bestaat uit een keuken met eettafel, grote woonkamer, slaapkamer met tweepersoonsbed 180 x 200, slaapkamer met twee bedden van 90 x 190 en badkamer met douche. De keuken is volledig uitgerust met inbouwapparatuur zoals vaatwasser, mixer, staafmixer, waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat. De woonkamer is uitgerust met een bank en ambilight SMART TV en satelliet-tv. Aan de voorzijde van het appartement is er een groot terras van 35 m2 met eettafel en ligstoelen, omgeven door bloemen, geschikt voor kinderen om te spelen of om 's avonds laat te genieten van Hvar-wijnen ... Gezien de ruime tuin heeft u veel privacy. Aan de noordzijde van het appartement is er een balkon dat te betreden is vanuit de grote slaapkamer. Het appartement is gelegen op de begane grond. Parkeerplaats voor meerdere auto's.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Vooruitbetaling op rekening 30% saldo bij aankomst. Aankomsttijd: 14:00 uur op afspraak en vroeger Vertrektijd: 10:00 uur op afspraak en later Eindschoonmaak bij de prijs inbegrepen. Huisdieren 7 € per dag.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 500 m
  • Strand: 700 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 700 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 500 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 200 m
  • Busstation: 200 m
  • Haven: 600 m
  • Discotheek: 300 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Extra apparatuur en apparaten inbegrepen in de prijs: - internet, ambilight SMART TV, airconditioning, haardroger, strijkijzer, volledig uitgeruste keuken (vaatwasser, waterkoker, keukenmixer, staafmixer, broodrooster, koffiezetapparaat), wasmachine. - Bedlinnen wordt 1 keer per week verschoond, handdoeken 3 keer per week indien nodig en vaker Mogelijkheid tot excursies per speedboot met schipper, en vervoer naar nabijgelegen eilanden, eilandjes en verborgen baaien. Betaalbaar.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Milatić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, September 2019
Super goed

Patricia is een heel prettige gastheer. We hebben alles wat we nodig hadden. Het appartement is netjes en schoon, op een goede locatie, dichtbij het centrum.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Ottawa,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Milatić, Juli 2018
Mooi appartement in een mooi dorp

We verbleven hier voor 10 dagen en het was uitstekend! Het is een korte wandeling naar de supermarkten, en ook op loopafstand van verschillende stranden. Het is ook een korte wandeling van de halte van de stadsbus. De gastheren ontmoetten ons bij aankomst en gaven ons cadeaus tijdens de week en waren zeer gastvrij. De keuken en de kookbenodigdheden die erbij horen, zijn misschien beter dan elk appartement waar we in hebben verbleven. Ik zou deze plek ten zeerste aanbevelen!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Patricija Milatić Aanbieder vanaf 2011
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik heb 24 jaar, Ik hou van reizen, nieuwe mensen en hun cultuur te ontmoeten. Van kleine Ik heb contact met de gasten en ik ben blij dat elke zomer, en elke nieuwe klant is een nieuwe ervaring van waaruit we kunnen leren hoe ze hun aanbod te verbeteren en de gasten niet eens meer tevreden.

De advertentie Appartement Milatić heeft 40916 keer bekeken sinds 06.02.2015.