Appartementen Vila RužicaŽaborić - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 35 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Žaborić en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

Žaborić, zonnige oase van rust! Komen om te genieten !! Eengezinswoning Komadina, bevinden zich in Zaboric bij Sibenik. . Het huis is nieuw gebouwd in een typisch mediterrane stijl met natuurlijke witte steen. Afstand van de zee-strand 20 m, (2 rijen van de zee) van het centrum en de belangrijkste strand 100 m. Er is ook een zandstrand ledemaat. 500 m. Het huis heeft 6 appartementen zijn volledig uitgerust met een prachtig uitzicht over de zee en de nabijgelegen eilanden. . Appartementen met 6 bedden zijn voorzien van twee badkamers en twee terrassen. Het heeft gratis wi-fi, gratis ligplaats en gratis parkeergelegenheid (soms garage). Specialiteit: twee ligplaatsen voor boten, persoonlijke wijn- en olijfgaarden, uitstekende wijn en olijfolie, unieke souvenirs, vriendelijke gastheren, 20m van het strand (beton, grind, zand). In mei, vanwege de ligging ideaal voor het surfen in het najaar voor fietsers. Apart. Marin2 voor invaliden. Speciale arrangementen voorbereiding specialiteiten,

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De borg wordt betaald 30% bij reservering en de rest bij aankomst bij de ingang van het appartement. Wij hebben geen creditcards. Tijd van aankomst in het appartement na 14 uur op de dag van vertrek appartement moet vrij zijn tot 09:00. Apart. Mani zijn voorzien van handdoeken en klimaat worden apart betaald. Voor meer informatie over het boeken kunt u contact met ons op via e-mail ante. Hunk @ jou. t-com. com of het telefoonnummer 385 915293403 Adres: Žaborić Krapanjska 22000Šibenik-100
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 500 m
  • Treinstation: 5 km
  • Vliegveld: 70 km
  • Haven: 4 km
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Discotheek: 17 km
  • Casino: 4 km
  • Nationaal Park: 27 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Het aanbod bevat een gratis ligplaats, parking (soms garage), buitendouche, grill, welkomstdrankje, de mogelijkheid om unieke souvenirs en olieverfschilderijen te kopen. kinderbed, parasol, Speciale arrangementen zijn onder meer: ​​de voorbereiding van de specialiteiten, de oorspronkelijke olijfolie, wijn, cognac, het plukken. 3 km van Žaborić is een hotelcomplex Solaris met aqvaparkom alsook met het centrum voor diepzeeduiken. , Tennisbanen. Sibenik de oudste Kroatische stad ligt op slechts 5 km, met een rijke culturele en gastronomische aanbod biedt. groente- en vismarkt gedurende het hele jaar met festivals (kinderen festival, rock festival, tuin festival, ultra festival). In de buurt liggen ook 3 nationale parken Krka, Kornati en Paklenica.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Vila Ružica
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 27 reacties
Silůvky,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Vila Ružica, Juli 2017
We raden het zeker aan

We werden in juli 2017 ondergebracht en we herinneren ons deze vakantie nostalgisch. De kinderen waren voor het eerst aan zee - Žaboric is een ideale plek voor gezinnen met kleine kinderen. We vonden de accommodatie, mooi, schoon, ruim en goed uitgerust. Eigenaren zijn erg aardige mensen. We raden het zeker aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Šibenik,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Vila Ružica, Juli 2018
Rustige accommodatie

We waren hier het eerste jaar, gastheren Ante en Ružica zijn erg aardig. Het appartement is mooi en netjes en compleet nieuw. De zee is schoon en comfortabel. Elke dag voor het appartement komt een busje met gebakken goederen en vis. Accommodatie en omgeving zijn vredig en aangenaam. Er zijn tal van cafés, restaurants en winkels langs het strand. Wie verlangt naar vrede en rust is een zeer goede plek voor vrede, rust en genot. Geen lawaai en rotzooi. De plaats is erg mooi en leuk voor rust en vrede. Het is de moeite waard het te proberen, koste wat het kost. Vaak denk ik dat het komt omdat het gewoon mooi en rustgevend is. De mooiste oase ooit.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Mensen met een handicap,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zlín-Lužkovice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Vila Ružica, Augustus 2018
Cool, luxe

We waren hier dit jaar voor het eerst en we hebben het goed gedaan. We waren verrast door het ruime, schone en volledig ingerichte appartement. Alles nieuw en mooi. We waren het meest onder de indruk van het prachtige uitzicht op het grote balkon. De omgeving van het appartement is ook schoon en schoon, alles is goed geregeld, alles heeft zijn plaats. Elke ochtend komen gebakjes voor het huis, de zee ligt op een steenworp afstand, de stranden zijn schoon en de zee is helder! Gewoon luxe. Mevrouw Ružica en meneer Ante zijn erg aardig en vriendelijk, altijd met advies en een praatje. Er zijn twee winkels in het dorp waar je alles kunt krijgen wat je nodig hebt. We waren daar zo goed dat we een week niet naar Zaboric zijn gegaan en er zijn zoveel mooie plekken in de buurt! (misschien doe ik het de volgende keer!)

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Ružica Komadina Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Duits, Tsjechisch, Slowaakse, Sloveens, Pools, Russisch,
Meer informatie over de verhuurder

De eigenaren van Villa Ruzica zijn Ante en Ruzica. De eigenaren staan 24 uur ter beschikking van de gasten en zijn erg blij om tijd met hen door te brengen. Je wordt altijd begroet met uitstekende koffie en wijn en praat graag over Kroatië en Sibenik. Het neemt je mee naar olijfbomen en wijngaarden en helpt je bij het grillen van verse vis. U zult genieten van Ruzic's artistieke schilderijen van prachtige landschappen.

De advertentie Appartementen Vila Ružica heeft 52526 keer bekeken sinds 14.08.2015.