Appartement AmiZadar - De regio van Zadar

prijs vanaf € 80 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zadar en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Appartement Ami bevindt zich op de eerste verdieping van het huis op een rustige locatie in Zadar met een prachtig uitzicht op zee. Het ligt op slechts een paar meter van de mooiste stadspromenade, die een favoriete bestemming voor toeristen en binnenlandse voor gemakkelijke wandelingen, hardlopen, etc. Het appartement heeft 80 m2, 2 slaapkamers, 1 badkamer met toilet en een extra toilet, eetkamer, woonkamer en terras met uitzicht op zee.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het appartement heeft 1 slaapkamer met tweepersoonsbed, 1 kamer met twee bedden en een slaapbank voor 2 personen. Als u een babybedje en een voederstoel nodig heeft, moet dit eerder worden aangekondigd. Er is gratis WiFi beschikbaar in de accommodatie, die beschikbaar is in het hele pand en een eigen parkeerplaats. Het appartement beschikt ook over airconditioning, een Android-tv, een volledig uitgeruste keuken en een wasmachine Appartement is beschikbaar voor gasten vanaf 01.07.2017. Reservering van het object is 50% van de prijs. Aankomsttijd na 15.00 uur en uitchecktijd tot 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 40 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 600 m
  • Bank: 300 m
  • Postkantoor: 900 m
  • Tankstation: 400 m
  • Busstation: 300 m
  • Vliegveld: 1.8 km
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Nationaal Park: 40 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
In de buurt van de appartementen zijn een busstation (800 m), Gaženica veerboothaven (2 km), Bakmaz supermarkt (60 m), ziekenhuis en een apotheek (700 m), Kužina restaurant (500 m), McDonald s (0, 3 km) het Relja-marktplein (0, 4 km), de oude stadskern (1, 8 km) Er zijn veel natuurlijke schoonheden in de buurt: - Zrmanja River (20 km), Vransko-meer (30 km), Paklenica National Park op Velebit. De luchthaven Zemunik bevindt zich op 9 km afstand.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Ami
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Mauves sur Loire,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Ami, Juli 2017
Mooi!

We verbleven 4 nachten in dit gloednieuwe appartement, zeer ruim, zeer goed uitgerust en zeer schoon. Het uitzicht op de Adriatische Zee, vanuit de woonkamer en het terras is adembenemend! Toegang tot het strand ligt aan de voet van het appartement en laten we er in minder dan twee minuten. De weg tussen de zee en het appartement is gereserveerd voor voetgangers en fietsers, de plaats is erg rustig, ideaal voor een ontspannen vakantie. Zadar, met zijn markt en zijn toeristische attracties, is op loopafstand op die manier, het vermijden van files en parkeerproblemen. Daarnaast is een kleine supermarkt in de buurt. De eigenaar is schattig en heeft altijd zeer responsief op onze vragen te beantwoorden geweest. We ten zeerste aanbevelen!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het frans - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Ami, Juli 2017
perfect

Voor het eerst sinds de zomervakantie als een familie. We verbleven in het appartement, dat is hetzelfde als in de advertentie. Absoluut geen verborgen manna, en zal u niet misleiden. Hygiëne appartement bevindt zich op een hoog niveau en is uitgerust met meer dingen in de keuken dan nodig is. Mooi balkon, waar we meestal verbleven toen we in het appartement, een standpunt dat kalmeert. De gastheren zijn erg vriendelijk en discreet, en als ze iets direct beschikbaar nodig. Het strand is schoon en zeer dicht bij het appartement. Het centrum van Zadar ligt op 15 minuten lopen van het appartement. Onze aanbeveling is dat de gasten zal zeker niet fout gaan als je kiest Apartment Ami.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dankwoord

Dank de Godin voor de vriendelijke woorden! Groeten aan u en uw familie :)

Mihaela Perović Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben Michael. Ik woon in Zadar, voor een deel Arbanasi. Ik heb een man en een kind. Dit jaar beginnen we met verhuur en hopen dat onze gasten zullen genieten van alles wat het appartement biedt. Het appartement ligt in een rustige locatie, op slechts een paar meter van de zee. Ideaal voor rust lichaam en geest. Wij verheugen ons op uw komst!

De advertentie Appartement Ami heeft 13707 keer bekeken sinds 22.05.2017.