Vakantiehuis MiočevBibinje - De regio van Zadar

prijs vanaf € 80 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Bibinje en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Klein, comfortabel huis met een rustige mediterrane tuin en uitzicht op de jachthaven Dalmatië. De begane grond eetkamer en een kleine keuken, een kamer met badkamer en toilet. Aan de zuidkant van de kleine tuin met palmbomen, een trap leidt naar de eerste verdieping met twee slaapkamers (1 airconditioning) met een bed, een bureau, kasten, badkamer en toilet. Balkon open naar de tuin. Op het ruime terras buiten de ingang van het huis is een tuinset van kwaliteit hout en een grote paraplu. Aangelegde gazon met een kleine olijfboom en nešpulom. Lage mediterrane planten rondom het gebied met ligstoelen, buitendouche en een aparte grill vakje. Aan de voorzijde is een eigen parkeerplaats voor 3 auto's. Het huis is volledig beschikbaar voor gasten. 5 min lopen naar het prachtige zandstrand (beach bar, club duiken, zee scooter verhuur, een geweldige ijs, volleybalvelden, strandstoelen, douches, parkeren)

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Toeristenbelasting in de prijs inbegrepen. Gratis gebruik van het internet. Aankomsttijd 14:00 Vertrektijd voor 10:00
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Apotheek: 3 km
  • Postkantoor: 30 km
  • Tankstation: 300 m
  • Vliegveld: 7 km
  • Haven: 50 m
Soort strand
kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Miočev
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Bibinje,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Vakantiehuis Miočev, Augustus 2017
cudne plaats

Dit jaar brachten we met mijn familie thuis Lena 10 dagen en het was een fantastisch verblijf. Het is ideaal voor gezinnen met kinderen op zoek spokojego plek voor een vakantie. Het strand ligt op 5 minuten! Het huisje is zeer goed uitgerust, de tuin is ideaal voor ontspanning en właśccielka is erg aardig en behulpzaam. Wij raden! Ik zal opnieuw zeggen dat voor het jaar gaan we naar dezelfde plaats en dit is waarschijnlijk de beste beoordeling.

Ik zou dit aanbevelen aan : Ouderen, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Omhelzingen en kussen

Beste Beata met familie, dank u voor uw goede reactie. Je was geweldig gasten en ik zal zo blij om uw gastheer op elk moment zijn. Zo blij dat ik de gelegenheid gehad om zo'n mooie mensen te ontmoeten. We kijken uit naar je volgende zomer! Met vriendelijke groet van mij en mijn familie! 👋💕💕

Cakovec,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Vakantiehuis Miočev, Augustus 2016
Bibinje

Deze zomer verbleven we daar en we waren zeer tevreden. Mooi huis en tuin, zeer vriendelijk en vriendelijke gastheer. Voor elke lof en aanbeveling.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Beste mensen van Čakovec

Michael, Andrew en Fran, hartelijk dank voor de leuke reacties! Het was ons een genoegen om u te hosten! Groeten uit Zadar Magdalena en Zoran :)

Vellberg,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Vakantiehuis Miočev, Augustus 2014
Dhr.

We waren afgelopen zomer daar, en we terug te gaan, alles was geweldig, erg vriendelijk, altijd blij terug Route.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Lieve Csaba

Csaba, lieve, willen wij u bedanken voor uw goede reactie en echt naar uit om uw gastheren opnieuw volgende zomer. Dank u voor het realiseren dat we niet onze gasten behandelen als gasten, maar als nieuwe vrienden. Een dikke knuffel van Zadar! :)

Magdalena Miočev Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
De advertentie Vakantiehuis Miočev heeft 18953 keer bekeken sinds 23.10.2015.