Appartement AlbatrosZagreb - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

Modern ingerichte appartementen A1 Novačka en A2 Oporovočeka in Zagreb, in de directe omgeving van het Dubrava-ziekenhuis, het Maksmir-park, het winkelcentrum Super Nova (Garden Mall), de politieacademie, de faculteit landbouwkunde en bosbouw. Ze zijn volledig uitgerust met alles voor een aangenaam en comfortabel verblijf voor gasten van de stad Zagreb. A3 studio Šoltanska ulica ligt in Sigečica, in de buurt van de zakenwijk Radnička cesta. Ze liggen op een paar tramhaltes van het centrum van Zagreb, en de bus- en treinstations liggen op slechts een paar minuten afstand. Ze zijn bijzonder handig voor gasten met verbindingen vanaf de luchthaven en deze twee stations.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Prijslijst; Basisprijs € 45,- voor één en twee personen. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van seizoensinvloeden, bezetting en verblijfsduur. Bij een langer verblijf van 15 dagen of meer is het mogelijk om een korting te verkrijgen die bij vertrek te verkrijgen is indien de gasten aan alle gebruiksvoorwaarden van het appartement hebben voldaan. Bij overname van het appartement dient vooraf betaald te worden. Bij het vooraf reserveren van een appartement wordt een voorschot in rekening gebracht, 30% van de totale reserveringswaarde. Aankomsttijd vanaf 14.00 uur en vertrektijd tot 10.00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Reserveringen die 30 dagen vóór het gebruik van de service worden geannuleerd, worden volledig terugbetaald. Binnen 30 dagen na gebruik van de dienst retourneren wij de betaalde bedragen voor het voorschot niet.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 4 km
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 50 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 200 m
  • Postkantoor: 400 m
  • Tankstation: 300 m
  • Busstation: 3 km
  • Treinstation: 4 km
  • Vliegveld: 10 km
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 1 km
  • Casino: 100 m
  • Nationaal Park: 300 m
Extra faciliteiten
De appartementen zijn uitgerust met alles wat nodig is voor een kort en iets langer verblijf van gasten, en de prijzen kunnen variëren afhankelijk van het seizoen, de bezetting en de last minute.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Albatros
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Split,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Albatros, September 2016
Mooi!

Mooi appartement! Aan iedereen die echt wil een kort of lang verblijf in Zagreb wensen. De eigenaar is een geweldige man klaar om op elk gewenst moment voor alle hulp. In een woord - geweldig!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt voor de leuke reactie!

Ik denk dat er is geen grotere beloning voor onze huurders te lezen leuke opmerkingen van gasten die bij ons blijven zal aangenaam zijn!

Živogošće,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Albatros, December 2015
Geweldige accommodatie

Het appartement is super ingericht, comfortabel, schoon en volledig uitgerust. Absoluut ontbrak er niets, en het is duidelijk dat de eigenaar zorgen voor elk klein ding. Geweldige locatie (dicht bij het openbaar vervoer, winkelcentrum, ziekenhuis Dubrava). Met de eigenaar is zo geregeld, snel en efficiënt. Zeker appartement waarin we zijn meer dan blij om terug te keren en zou aan iedereen aanraden.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Een grote dank u !!!

Ik kan alleen maar in het kort schrijven dat dergelijke opmerkingen grootste beloning hard werken en het enthousiasme dat we brengen in deze posao.Još Nogmaals bedankt en we hopen u weer te zien wat andere gelegenheden.

Tuzla,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Albatros, Mei 2015
Uitstekende appartement in een rustige locatie

Het appartement is mooi, ruim en zeer schoon. Eigenaar vriendelijk en behulpzaam. We raden!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Veel dank !!!

Beste gasten, dank u voor uw leuke reacties en aanbeveling van onze apartman.Mi zullen we blijven proberen om te verblijven om al onze gasten om in goed geheugen.

Goran Prskalo Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben uw gastheer die zal proberen om uw verblijf in het Albatros appartementen zijn de beste. Een van mijn interesses is een hotel en huur appartementen en een aanvulling op die kant. Ook blij om te reizen, sporten, ik hou van koken, hardlopen, skiën, tennis, ik ben geïnteresseerd in de culturele en gastronomische evenementen, gitaar spelen;) Ik zou je info geven

De advertentie Appartement Albatros heeft 58488 keer bekeken sinds 14.01.2015.