Appartement AP KatedralisZagreb - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zagreb en Zagreb en Centraal Kroatië!
Beschrijving van de woning

Het onlangs gerenoveerde appartement voor maximaal tot een maximum van 6 personen. Gelegen op slechts 3 minuten lopen naar de kathedraal en het belangrijkste plein van de stad. Geweldige locatie dicht bij de belangrijkste culturele en historische bezienswaardigheden, goede restaurants, cafés, winkelcentrum ... maar ver genoeg weg van het lawaai. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping (geen lift), en bestaat uit twee slaapkamers, een woonkamer, keuken en badkamer. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en gebruiksvoorwerpen voor voedselbereiding en serveren - koffie, broodrooster, koelkast, vaatwasser, gaskookplaat en oven, evenals de basisvoedingsmiddelen, zoals suiker, zout, peper, thee, koffie. In de badkamer vindt u een wasmachine, haardroger en handdoeken te gebruiken. Parkeren is mogelijk in de voorkant van het gebouw (openbare parkeerplaatsen tegen extra betaling) of in een openbare parkeergarage op 70 m (met toeslag). Alle gasten hebben onbeperkt toegang tot draadloos internet. Ideale plek voor uw toeristisch of zakelijk bezoek aan de stad!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inchecken: 14 uur Check out: 11:00 Betaling aan de bank of PayPal-rekening.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Busstation: 15 km
  • Treinstation: 1 km
  • Vliegveld: 12 km
Extra faciliteiten
Kinderbedje gratis op afspraak.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement AP Katedralis
Petra Peroš Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben geboren en woon in Zagreb. Ik hou van reizen, ik reisde en weet hoe leuk het is als je in de accomodatie waar u zich thuis voelt .... dat is de reden waarom bieden wij u het appartement dat is ingericht met veel liefde en is gelegen in de binnenstad. Ik zal blij zijn om u te verwelkomen!

De advertentie Appartement AP Katedralis heeft 11230 keer bekeken sinds 09.02.2015.