Appartement BartyZagreb - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 35 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zagreb en Zagreb en Centraal Kroatië!
Beschrijving van de woning

Modern ingericht 4-sterrenappartement, geschikt voor maximaal 6 personen, dicht bij het winkelcentrum Arena en de sporthal. Gasten hebben gratis parkeergelegenheid (mogelijkheid om hun eigen garage of parkeerplaats in het winkelcentrum te gebruiken) Het bestaat uit: 1) lobby, 2) Woonkamer met opklapbare hoekarmsteun, 3) eetgedeelte, 4) keukens, 5) slaapkamers met een tweepersoonsbed (afmetingen 160x200cm), 6) badkamers, 7) balkon. Het appartement beschikt over gratis Wi-Fi, airconditioning, centrale verwarming, Smart TV met internet en 90 kanalen beschikbaar, een bord en een kook- en bakoven, een grote koelkast met vriezer, waterkoker voor water en broodrooster, volledige kook- en serveerschalen, , haardroger, strijkijzer en strijkplank, kluis, ... Er is mogelijkheid tot capaciteitsuitbreiding (4) voor 2 extra personen met een extra bed Het appartement ligt dicht bij een supermarkt, koffiebar, bakkerijen, pizzeria's, kappers, postkantoren, kerken, geldautomaten en uiteindelijk een winkelcentrum

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling bij het downloaden van sleutels. De huurprijs is afhankelijk van het aantal personen, het aantal dagen van het verblijf. Voor een huurappartement van een maand is de korting 25%. Voor kinderen tot 5 jaar gratis accommodatie. Er is ook de mogelijkheid om dagelijks tot 17 uur te rusten tegen een speciale prijs. Binnenkomst in het appartement van 17 uur / Vertrek tot 12 uur, of op afspraak. Welkom en een aangenaam verblijf in ons appartement!
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 5 km
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 900 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 300 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 8 km
  • Treinstation: 9 km
  • Vliegveld: 12 km
Extra faciliteiten
De bushalte ligt op 50 meter van het appartement en de dichtstbijzijnde tramhalte ligt op 500 meter afstand. Het appartement ligt op 1, 7 km van het meer Jarun en op 4 km van het Mimara Museum en het Kroatische Nationale Theater in Zagreb. De luchthaven van Zagreb bevindt zich op 12 km van de accommodatie.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Barty
Zdenka Bartošak Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Russisch,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn naam is Zdenka en in mijn vrije tijd run ik dit appartement, wat mij erg tevreden stelt. Ik hou van de natuur, fietsen, leren, mensen ... Ik probeer de gasten zich thuis te laten voelen, zelfs meer ... Welkom en kom nog een keer terug ...

De advertentie Appartement Barty heeft 10553 keer bekeken sinds 08.09.2018.