Appartement Kris Mountain ViewZagreb - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zagreb en Zagreb en Centraal Kroatië!
Beschrijving van de woning

Zie appartement in een virtuele tour op de website: www. appartement-kris. com. Als u op de website van de appartementen (naar beneden) in te voeren van de pagina waar u kunt vrijwel lopen appartement :-) Appartement Kris bestaat uit 2 slaapkamers, keuken, badkamer, toilet, hal en een balkon. Het is gelegen op de 6e verdieping van het gebouw en heeft een prachtig panoramisch uitzicht op de Sljeme. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed 160x 200cm, een woonkamer een slaapbank voor 2 personen. Aan de voorzijde van het gebouw is een openbare parkeerplaats in de 2e parkeerzone. Daily ticket is 60kN, prijs 1h 3 kN (max 3 uur.) Van ma-vr: 7-20h, Za: 7-15h. Zondag is gratis. Het appartement ligt op 2 tramhaltes van het busstation, als je aankomt met de bus of vliegtuig. Ban Jelacic Square (centrale plein) uit de buurt van haar 15 minuten met de tram van het appartement. Het gebouw is volledig residentiële voorzijde die is een sportcentrum en achter het gebouw is een park met een speeltuin. Winkels en markten zijn in de buurt, net als cafes.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling geschiedt alleen in de binnenlandse contant bij aankomst in het appartement voor een vooraf overeengekomen aantal nachten. Het is noodzakelijk om te reserveren. Reserveringen worden uitgekeerd ten laste van de eigenaar op afspraak. Reserveren is ook het voorschot. Dolazak- van 14h. Odlazak- om 11h. Het exacte tijdstip van aankomst en vertrek op afspraak. De reservering dient te geschieden voor een periode van toegenomen vraag op de wijze van betaling van 100% van de accommodatie op kosten van de eigenaar. De prijzen in de 12 maanden zijn voor alle dagen van de week behalve op vrijdag en zaterdag. Prijs weekends in 12 maanden en voor het nieuwe jaar is 100 euro. Tegen elke prijs is mogelijk kortingen volgens de vraag van de vereiste termijn tarieven.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 500 m
  • Apotheek: 500 m
  • Postkantoor: 500 m
  • Busstation: 1 km
  • Treinstation: 1.7 km
Extra faciliteiten
Stan heeft absoluut alle noodzakelijke faciliteiten zoals een huis ontworpen voor 4 leden familie of twee volwassenen. Zodat u het gevoel alsof je in Zagreb live!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Kris Mountain View
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Zadar,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Kris Mountain View, September 2017
Uitstekend!

We zijn zeer tevreden over de accommodatie in het appartement Kris. Het is dicht bij alle belangrijke stad wegen, maar toch ver genoeg weg en rustig. We kunnen aanbevelen, zowel voor het toerisme en voor het bedrijfsleven meerdaagse verblijf in Zagreb. We verbleven meerdere malen in het huis, netjes is schoon en goed onderhouden.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
udbina,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Kris Mountain View, November 2016
enthousiaste gasten

Ik en mijn vrienden verbleven we in dit appartement voor drie dagen en wilden dat we kopen ... uitgaande van de positie van het appartement, van de prachtige mooie vriendelijke eigenaresse totdat alles is fantastisch, verwelkomde ons allemaal uitgerust, alsof er al we leven, allemaal heel ruime, comfortabele, geweldig om te ontspannen, balkon, goede verwarming, geen woorden te beschrijven hoe ons verblijf was aangenaam en de prijs is betaalbaar, en ik hoop dat binnenkort zullen we herhalen verblijf in dit appartement ... Miss Kristina gefeliciteerd en bedankt!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Kristina Mendeš Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartement Kris Mountain View heeft 12160 keer bekeken sinds 18.10.2016.