Appartementen LodgeZagreb - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 46 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zagreb en Zagreb en Centraal Kroatië!
Beschrijving van de woning

Appartementen Zagreb Lodge zijn gelegen in een rustige straat woonwijken, halverwege tussen het centrum van de stad en het meer Jarun. Dus als je wakker wordt in de ochtend vogels fluiten in plaats van het stadslawaai, maar de 10-15 minuten met de tram brengt u naar het centrum van de stad. Appartement 1 kan gebruikt worden door maximaal 4 personen, 2 appartement voor maximaal 6 personen. De woonkamers zijn zeer comfortabele bank (160 x 200) met de juiste matras voor twee personen. De appartementen hebben een volledig uitgeruste keuken voor een langer verblijf, met fornuis, oven, magnetron, koelkast met vriezer, vaatwasser, (AP1), broodrooster, waterkoker en al het nodige voor het bereiden en serveren van voedsel. Badkamer met bad voorzien van een wasmachine, een haardroger en een adapter. Appartement 2 heeft twee badkamers. De appartementen zijn voorzien van airconditioning, een balkon, als een plaats voor het roken, en elk appartement heeft een eigen parkeerplaats in de voorkant van het gebouw. Aangekomen bij het appartement van 15u, vertrek voor 11 uur. De totale capaciteit van de twee appartementen is 10 personen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Belastingen inbegrepen in de prijs. De prijs is inclusief handdoeken, beddengoed, schoonmaak, toiletartikelen, airconditioning, wi-fi internet. Kinderbed op aanvraag, zonder extra kosten. Aangekomen bij het appartement van 15u, vertrek voor 11 uur. Als we niet in staat zijn om als gevolg van andere gasten, zullen we voor een ontmoeting met de komst eerder of later. Bagage kan altijd veilig overlaten aan vertrek of als u eerder aangekomen. In de omgeving zijn er uitstekende gesorteerde supermarkt, apotheek, bakker, geldautomaten, bars, speelplaatsen voor kinderen. Betaling: 20% bij de reservering, de rest bij aankomst. Telefoon kosten, behalve noodoproepen, worden berekend op basis van de prijslijst telecom aanbieder. Voor meerdere nachten betalen wij, stuur dan een verzoek.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Strand: 3 km
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 300 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 5 km
  • Treinstation: 4 km
  • Vliegveld: 15 km
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Discotheek: 3 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Als je aankomt met het vliegtuig, kunnen wij gunstiger transfer van de luchthaven en het huren van een auto. De appartementen zijn uitgerust met toeristische gidsen, en wij zullen u graag verwijzen naar de Zagreb moet je zeker zien of het organiseren van een rondleiding op afspraak. U kunt ook deelnemen aan georganiseerde excursies naar enkele van de nationale parken en andere bestemmingen. De appartementen zijn uitgerust met telefoon en high speed internet, en geschikt voor zakelijke reizen. Numbers taxichauffeurs voor u klaar in het appartement. Ook kunnen hun fietsen veilig opgeslagen in een berging in de kelder van het gebouw. Voor verdere vragen, neem dan contact met ons op.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Lodge
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Berlin,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Lodge, Augustus 2017
uitzonderlijke Apartment

super Appartement voor 5 sterren, de huishoudster opende ons appartement in een uur na middernacht, de huishoudster extra extra 6 sterren. Appartement modern, schoon en netjes, zelfs de koffiemachine. Ik kan alleen maar raden u aan dit appartement te nemen. We willen graag bedanken en naar de volgende pad in Zagreb.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Thanks for the great review :)

Hartelijk dank voor de uitstekende commentaar, ik ben blij dat je gelukkig waren, we willen onze gasten te behagen. En u en uw mooie familie zijn natuurlijk altijd welkom :)

Suzana Zeljko Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom bij appartementen Zagreb Lodge, zich meteen thuis voelen.

De advertentie Appartementen Lodge heeft 23781 keer bekeken sinds 26.06.2015.