Appartement SveaZagreb - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 79 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zagreb en Zagreb en Centraal Kroatië!
Beschrijving van de woning

Appartement Svea is een modern appartement, gerenoveerd in 2015, waarin we hebben geprobeerd om de gasten alles wat hij nodig is voor een comfortabel verblijf en het gevoel thuis te bieden. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping, 58 m2 en bestaat uit een slaapkamer met een groot bed (180x200) voor twee personen, een woonkamer met hoekbank bed waar kan 2 personen, een keuken slapen met alle benodigde apparatuur om te koken, koelkast met vriesvak, vaatwasser ...... Appartement Svea ligt 5 tramhaltes van het centrum van de stad, op 10 minuten lopen van het University Hospital Center "Rebro", moederschap Petrova, Klinische Ziekenhuis "Merkur", op 15 minuten van het Dinamo stadion Maksimir Park en Zoo. In de omgeving zijn er restaurants, cafés en pizzeria's, winkels met eten ...... Aan de voorzijde van het huis zijn er parkeerplaatsen voor auto's die niet betalen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reserveren is verplicht. Voorschot 20% van de totale prijs. De gewenste aankomsttijd 14 uur, 10 uur en vertrek of op afspraak.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 175 km
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 30 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 100 m
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 700 m
  • Postkantoor: 10 km
  • Tankstation: 700 m
  • Sportactiviteiten: 1 km
  • Casino: 500 m
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Svea
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
ŠIROKI BRIJEG,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Svea, Mei 2017
Mooi!

Appartement is zeer aangenaam om te verblijven, vol details die het verblijf nog aangenamer te maken. Foto's op de website volledig overeen met de toestand van het appartement. Gastheren zeer vriendelijk en behulpzaam. We raden alle gasten die verblijven in dit appartement sterk.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Thiene,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Svea, Maart 2017
mooi appartement

Appartement, nette, heeft echt alles wat nodig is voor een heerlijke vakantie. De eigenaren zijn erg aardig! We waren zeer tevreden en we zullen zeker terugkomen !!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dank je wel!

Geachte mevrouw Bakovic genoegen om zo'n mooi gezin te organiseren. Het zal ons een genoegen om u weer te hosten.

Rab,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Svea, December 2016
Excellent !!!!

Flat te goed !!! Eigenaren geweldig! Het appartement heeft alles wat je nodig hebt !!! De eigenaren hebben aan alles gedacht zo ... zo veel kleine dingen ook .. !! Zeer zeer aangenaam !! ik aanbevelen! Thank you !!!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Mario Vidosavljević Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Sloveens,
De advertentie Appartement Svea heeft 8393 keer bekeken sinds 28.08.2016.