Appartementen Anastasia SuitesZagreb - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zagreb en Zagreb en Centraal Kroatië!
Beschrijving van de woning

Tijdens zijn bezoek aan Zagreb, zakelijk of privé, nodigen u uit voor een verblijf in onze appartementen met een speciale en eersteklas service. Anastasia Suites Zagreb zijn meestal enige plek waar je slaapt, bieden wij u een compleet nieuwe ervaring van de accommodatie en service, terwijl onze vriendelijke medewerkers op ons best om u de beste van de Zagreb geven. De appartementen zijn geschikt voor iedereen en biedt u de warmte van thuis. Naast het comfort, het grootste voordeel van een verblijf in het Anastasia appartementen locatie nabij Kvaternik plein, in een rustige straat met eigen parkeerplaats. Winkels en restaurants liggen op ongeveer 100-200 meter van het appartement, evenals ziekenhuizen en wellness-centra. Wasserette en strijkservice op aanvraag.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Alle boekingen die we ontvangen via onze website. Check-in 15 uur, uitchecken tot 11 uur. Wij vragen alle gasten bij het boeken van inschrijven geplande aankomsttijd om u tijdig advies geven over de toepassing. Credit card betaling, R1 is goed voor het bedrijfsleven. Beschikbare het hele scala van de planning en het ontwerp van excursies, transfers en bieden allemaal een reisbureau voor de regio van Kroatië en de buurlanden Als u aankomt buiten deze uren, laat het ons dan weten in om gedetailleerde instructies voor het ophalen van de sleutel en de registratie te krijgen.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 50 m
  • Apotheek: 50 m
  • Bank: 100 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 500 m
  • Busstation: 1.2 km
  • Treinstation: 1.5 km
  • Vliegveld: 14 km
  • Sportactiviteiten: 500 m
  • Discotheek: 200 m
  • Casino: 100 m
Extra faciliteiten
Anastasia Suites Zagreb is gelegen in de onmiddellijke nabijheid van de Kvaternik plein, en biedt units met airconditioning zijn voorzien van gratis WiFi en een flatscreen-tv. Het centrale plein met zijn vele bezienswaardigheden van Zagreb is de eerste 5 km. Alle units zijn voorzien van een kluis, een zithoek en gratis beddengoed en handdoeken. Allemaal voorzien van een keuken of kitchenette met een eettafel en een badkamer met haardroger. In het gebouw hebben de gasten toegang tot de conciërge en een reisbureau. Daar kunt u rondleidingen door de stad in speciale voertuigen op drie wielen (riksja) merk Ape Calessino regelen. Was- en strijkplanken zijn beschikbaar op aanvraag.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Anastasia Suites
Dražen Starčević Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Spaans, Sloveens, Russisch,
Meer informatie over de verhuurder

Na jaren van het werken in het toerisme in de toeristische gids aan de directeur, openden we onze eigen accommodatie, waar we geprobeerd om het beste van alles te zien op reizen rond de wereld te combineren. Eklekičan en aangename design met speciale zorg voor onze gasten zal uw verblijf aangenaam te maken, met veel mogelijkheden tot wijziging van de inhoud van de verschillende activiteiten

De advertentie Appartementen Anastasia Suites heeft 10265 keer bekeken sinds 23.12.2015.