Appartementen Cubo MaksimirZagreb - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Cubo De appartementen zijn twee nieuwe (2015) appartement op een toplocatie in de buurt van het stadscentrum. Het voordeel van deze locatie is dat het in een rustige, groene omgeving, maar toch dicht bij het centrum, dat is slechts 10 minuten. met de tram of auto. Aan de voorzijde van het gebouw waar de appartementen zijn rookvrij. Appartementen Maksimir Maksimir 1 en 2 zijn (1) dezelfde verdieping van het gebouw en de gehele vloer. Ze kunnen samen gehuurd worden en dus ontvangt maximaal 6 personen. Het is de ideale accommodatie voor degenen die willen ontsnappen aan voor een tijdje van de drukte stad en geniet van deze oase van groen en rust. Omgeven door groen en parken, en toch uitstekende vervoersverbindingen: Naar het centrum van de stad in slechts 10 minuten met de auto kan worden bereikt. Tramhalte ligt op slechts 3 minuten lopen en het treinstation op 500 meter afstand. Taxistandplaats ligt op 3 minuten afstand. Nabijgelegen parkeerplaats is gratis. Op 1 km van de appartementen is de grootste en najstarijipark Maksimir met dierentuin en vier faculteiten: Faculteit der Economische Wetenschappen, Faculteit van Landbouw, Bosbouw en Faculteit Faculteit Verkeerskunde. In de omgeving zijn de ziekenhuizen Rebro en Dubrava.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om de reservering, een voorschot van 20% van het totale bedrag op onze rekening, behalve voor last minute aanvragen te bevestigen. Bij aankomst in het appartement is noodzakelijk om de huur volledig te betalen in contanten. Creditcards worden niet geaccepteerd. Check-in: vanaf 17u Vertrek: tot 14h Op basis van beschikbaarheid, prijzen, data van aankomst en vertrek is flexibel en we zullen maximaal en advies.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 5 km
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 1 km
  • Apotheek: 200 m
  • Bank: 800 m
  • Postkantoor: 1 km
  • Tankstation: 80 m
  • Busstation: 4 km
  • Treinstation: 4 km
  • Vliegveld: 20 km
  • Sportactiviteiten: 500 m
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief - Toeristenbelasting - Reiniging voor en na uw aankomst, (Final schoonmaak met verandering van beddengoed en handdoeken vindt plaats op een wekelijkse basis en voor elke nieuwe gast.) - Schone lakens en handdoeken op basis van het aantal geregistreerde gasten, - Alle kosten, zoals Wi-Fi en airconditioning. - Mand voor de eerste dag, die koffie, thee, honing en snoep omvat, - Diverse toeristische brochures en informatie over restaurants en winkels in de buurt van de appartementen, - Basic specerijen: zout, peper, kruiden, suiker, olie en azijn - Toiletartikelen: wc-papier, shampoo, conditioner en zeep - Cot is beschikbaar op aanvraag (Appartement Maksimir 2) en is gratis.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Cubo Maksimir
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Imotski,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Cubo Maksimir, Oktober 2016
Vakantie voor geliefden

Mijn man en ik waren gasten in deze prachtige apartmanu. Apartmani is een mooi, keurig in mijn mening is een van de mooiste appartementen in Zagreb. De gastvrouw was vriendelijk, en het appartement heeft alles wat u nodig heeft voor een perfect verblijf in Zagreb.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Vakantie voor geliefden

Dank u Claudia voor een mooie beoordeling, en weer terugkomen;)

Dubrovnik,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Cubo Maksimir, Mei 2016
Geweldig!!!

Appartement Maksimir 2 was vlekkeloos schoon, ruim, perfect en design ingericht, uitgerust met alles wat je kan eventuele noodzaak. Het is gloednieuw een je kunt het zien op elke hoek. Het is beter dan op de foto en dit is ongelooflijk !!! Locatie is rustig, groen en dicht bij de Zoo en Maksimir park (10 min te voet). Tram ligt op slechts 2 minuten afstand. Marina was zorgzaam en beleefd gastheer. In het kort, we genieten van elke minuut van ons verblijf en we zeker komen snel weer terug.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
ontzagwekkend

Dank je wel, Leo! Het was een genoegen om zo'n aardige gasten te ontmoeten. Ik hoop dat je weer te zien :)

Marina Karačić Aanbieder vanaf 2013
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Cubo Maksimir heeft 42793 keer bekeken sinds 11.01.2016.