Appartementen Mika Zagreb - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 70 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Zagreb en Zagreb en Centraal Kroatië!
Beschrijving van de woning

Mika appartementen zijn gelegen in Zagreb en er is huisdieren toegestaan. Het Archeologisch Museum in Zagreb ligt op 500 meter. Ze bieden gratis WiFi. Alle accommodaties hebben een flatscreen-tv. Sommige zijn voorzien van airconditioning, een zithoek en / of de eetkamer. Er is ook een kitchenette met een broodrooster en een koelkast. Er zijn ook ringen en elektrisch fornuis. De appartementen hebben een eigen badkamer met een douche en slippers. De faciliteit biedt ook handdoeken. Ban Jelacic-plein in Zagreb ligt op 500 meter van het appartement Mika. Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven Franjo Tudjman in Zagreb, die is gelegen op 11 km van het appartement Mika. Lower Town is een uitstekende keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in architectuur, voedsel en verken de oude stad. Dit is mijn favoriete onderdeel van het hotel \ Zagreb \ voor onze gasten, gebaseerd op onpartijdig.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling is contant geld en het is mogelijk om te betalen via factuur aan de bankrekening, de aanbetaling wordt gedaan door afspraak reservatievoorwaarden! Check-in is van 14u tot 23u
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 200 m
  • Apotheek: 50 m
  • Tankstation: 200 m
  • Treinstation: 1.5 km
  • Vliegveld: 11 km
  • Discotheek: 500 m
Extra faciliteiten
U kunt een fiets voor een extra vergoeding van 10 € per dag huren en we bieden de service van huurauto's op aanvraag! Het is mogelijk om rondleidingen te organiseren met toeristische gidsen!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Mika
Milan Dabic Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Vrolijk en communicatief persoon die is altijd vriendelijk en houdt van het ontmoeten van nieuwe mensen :)

De advertentie Appartementen Mika heeft 6756 keer bekeken sinds 12.09.2017.