Appartementen MarulaZaostrog - Regio Split

prijs vanaf € 75 per nacht
Beschrijving van de woning

Nieuw gebouwde en modern ingerichte appartementen Marula bevinden zich in een prachtig familiehuis, op slechts een paar minuten lopen van het strand, winkels en restaurants. Elk appartement biedt plaats aan maximaal 4 personen, met de mogelijkheid voor een extra bed voor een vijfde persoon. De appartementen hebben een tweepersoonsslaapkamer, woonkamer met keuken, badkamer en terras of balkon. De appartementen zijn voorzien van airconditioning, satelliet-tv, Wi-Fi internet en parkeergelegenheid. Daarnaast staat gratis gebruik van fietsen, barbecues en wasmachines tot uw beschikking.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Accommodatie is beschikbaar vanaf 14.00 uur op de dag van aankomst tot 10.00 uur op de dag van vertrek.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 19 km
  • Apotheek: 6 km
  • Bank: 6 km
  • Postkantoor: 100 m
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 100 m
  • Treinstation: 19 km
  • Vliegveld: 125 km
  • Haven: 200 m
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Discotheek: 2 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
- Parkeren is op de locatie van de accommodatie en voor appartementgasten is dit gratis. - Gasten hebben gratis toegang tot internet via Wi-Fi. - In de tuin is er een barbecue beschikbaar voor gasten. - Wij bieden ook gratis gebruik van fietsen aan. - Onze gasten hebben de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de wasmachine. - Wij organiseren vervoer van / naar de luchthaven voor onze gasten.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Marula
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Biała Podlaska,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2016
Voor degenen die aarzelen

We kwamen de eerste keer naar Kroatië, en we kregen te Milka. Ik denk niet dat we beter konden vinden. Zaostrog De stad zelf is klein, rustig en vredig. Echter, het heeft alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie, alles op zijn plaats. Terwijl Milka Apartments ligt op een paar minuten naar het strand, dicht bij alles, appartement zeer schoon, zeer goed uitgeruste keuken, een terras, waar u kunt ontspannen op swiżym lucht. De gastheren hebben verstrekt fietsen, zodat u fietstochten, on-site barbecue kan doen. Volgens mij hebben we echt kon niet beter vinden. Met een zuiver geweten beveel ik aan iedereen. Totdat deze prachtig uitzicht als een sprookje :) Ik mis het al.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
dank je

Beste Ewa, heel erg bedankt en ik hoop je weer te zien. Met vriendelijke groet voor u en uw gezin N. Ramljak

Bratislava,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Marula, Augustus 2016
Super Holiday

Ik ga naar Kroatië al ongeveer 10 jaar. Nou ik eindelijk kende een geweldige vakantie. Een zeer groot deel me op die appartementen Milka. Appartement was schoon, netjes, ingericht. Ik was erg blij met gratis wifi. Overal waar ze zijn in feite vragen om aansluiting grote geld. Ik beveel. Ik zal hier zeker terugkeren!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het slowaakse - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
D`akujem

Beste Michal, hartelijk dank voor uw beoordeling! We zouden meer dan blij om je weer te zien in onze appartementen. Met vriendelijke groet aan u, uw vrouw en uw vrienden uit Zaostrog. Family Ramljak

Katowice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, September 2015
Appartementen Milka is een super appartementen in een rustig dorp

Fantastisch ingerichte appartementen, nieuw en met smaak ingericht. Niets in hen ontbrak. De gastheren erg aardig en meegaand. GROETEN! Zaostrog is een klein dorp, waar in september in vrede kan rusten. De stranden niet druk en zelfs met de dag meer en meer leeg. Het enige nadeel voor ons was dat Pekara was na het seizoen gesloten. Maar het blijft altijd in het midden van Konzum. Ik zou Zaostrog Apartments Milka en gezinnen met kinderen aanraden. De stranden zijn kiezels en heel lang ondiep, ideaal voor jonge kinderen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dankjewel!

Lieve Agata en familie, hartelijk dank voor het zijn onze soort gasten en voor uw mooie beoordeling van onze appartementen. We zijn blij dat je genoten hebt van uw vakantie in ons huis. Wij hopen u weer te zien! Vriendelijke groeten, familie Ramljak

Toon alle beoordelingen
Nela Ramljak Weitzer Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben de dochter van de eigenaar van het appartement en help hen met adverteren op internet. Een tevreden en gelukkige gast, die prachtige herinneringen aan Zaostrog mee naar huis neemt, is ons uiteindelijke doel.

De advertentie Appartementen Marula heeft 79247 keer bekeken sinds 05.03.2014.